Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
[QUOTE=precakanoto;n3205725]Първоначално изпратено от inta...покрай ЕТФа , пък каквото сябя покаже[/inta] какво имаш предвид с ЕТФ-а?! Погледнах, че днес нямат заявки! Да, 1,61 е вид-психологическо ниво, но съмненията ми са, че екстремно бързо го постигна. Затова очаквам че може да има още изненади)))). Все пак цената растеше от половин година и сега за 2 дни се спадна със "само" 40 стинки! В по-голямата си част тук профита на играчите е над 100%, така, че известно "прибиране" на печалбите си е повече от нормално. Вижте, борсата не е форекс!!!! Тук не се случват неща за минути и часове, случват се за седмици и месеци. Човек може да реагира спокойно и има достатъчно време да се огледа, да прецени. Точно това прави борсата антипод на форекса. Всичко що е форекс е хазартна боза, но няма нищо общо с книжата на работещи компании листнати на борса. Прави много неприятно впечатление, когато хората си мислят че борсата е хазарт, а като четат форума, не съм сигурно дали ще разберат че това заблуждение е само привидно (за тези които не разбират) и така лесно може някои да останат с погрешни впечатления))))
Какво да ти кажа ;- най важнато е да не упущиш картината!
В "кошници" ще ги сбираме веке по актуалните и ластични "бюлетине"! - пък кой дор де сколаса джанъм!
п.п. нали сме за туй тука ;- сегис тугис да овладяваме спринтьорите , тъй де ! - за синята зонаLast edited by inta53; 08.06.2017, 20:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко не се извиниш до утре сутринта ,ще пусна имеил до КФН...!Last edited by dex; 08.06.2017, 20:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Монти, ти си манипулатора тук, да не биз аз да изписах 1000 мнения днес как акцията щяла да пада още и още..крадеца вика дръжте крадеца..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
ДЕХ не ме заместваи в манипулациите си и твойте и на Чичо ти ..
Разбра ли!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМонти, ти днес май си щастливец (индекса е паднал с половин %) - и пишеш в тази тема, защото е с един от най-големите спадове ли?! А какво става с капачките)))
Само ДЕХ не разбра как е бил извозен от Чичо и търси вината във форума....
Чичо си подрежда пенсията ,василев пък си прави саксиики...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСега Монти и Ко дето 2 дни ни разясняват как Донев не смятал, че акцията струвала толкова, сега да обяснят защо е купувал над 2 лева. Или всичките приказки бяха да наплашите заювците да ВИ продадат...
И утре какво, на обратно ли?
Все някой Ви е виновен....
Мажо е казал ,който чака да печели от търгово да продава ,коЙто иска да стои инвеститор в Доверие ,да стои....Перифразирано...
Аз съм кибик и то било много готино ..
Акцията отива надолЕ , мажо не е изкарал голямата базука а подпира с малки суми продавачите...
Па помислете ,Мажо продава 8% от капитала за 2,04 а купува на 2,126.....ама 1000 бр.
Сигурен съм че на 1,70 е купувал повече ,на 1,60 още повече и т.н....
А 1,50 или 1,40 лв...по 10К ...
Какво е посланието...за мен е акцията във фризера.....Човека си инвестира за пенсията........
ДЕХ не ме заместваи в манипулациите си и твойте и на Чичо ти ..
Разбра ли!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеEmi старая се, но понякога бързам да не си изпусна мисълта))) а и копчетата са малки, понякога натискам грешни)))) И постоянно се сменя кирилица -латиница, особено като има формули или латински наименования и трудно така, но нали не сме литаертурен форум, надявам се на известно снизхождение към четмото-писмото, важно да се разбира логиката, другото не толкова! Добре, че не е Черноризец-храбър да чете, че ще ни разжалва на реднек.)))
П.С.Последните два поста изглеждат много по-добре...Last edited by retro_69; 08.06.2017, 19:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro 69Има превид,че ЕТФ-а ще размята наляво и надясно "кошници",та и той си пълни "кошницата" човека.....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Сега Монти и Ко дето 2 дни ни разясняват как Донев не смятал, че акцията струвала толкова, сега да обяснят защо е купувал над 2 лева. Или всичките приказки бяха да наплашите заювците да ВИ продадат...Не е препоръка... !!!
Коментар
-
[QUOTE=precakanoto;n3205725]Първоначално изпратено от inta...покрай ЕТФа , пък каквото сябя покаже[/inta] какво имаш предвид с ЕТФ-а?! Погледнах, че днес нямат заявки! Да, 1,61 е вид-психологическо ниво, но съмненията ми са, че екстремно бързо го постигна. Затова очаквам че може да има още изненади)))). Все пак цената растеше от половин година и сега за 2 дни се спадна със "само" 40 стинки! В по-голямата си част тук профита на играчите е над 100%, така, че известно "прибиране" на печалбите си е повече от нормално. Вижте, борсата не е форекс!!!! Тук не се случват неща за минути и часове, случват се за седмици и месеци. Човек може да реагира спокойно и има достатъчно време да се огледа, да прецени. Точно това прави борсата антипод на форекса. Всичко що е форекс е хазартна боза, но няма нищо общо с книжата на работещи компании листнати на борса. Прави много неприятно впечатление, когато хората си мислят че борсата е хазарт, а като четат форума, не съм сигурно дали ще разберат че това заблуждение е само привидно (за тези които не разбират) и така лесно може някои да останат с погрешни впечатления))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от бик в атакаПреци, хайде научи се най-после да цитираш както трябва! Тва твоето пък на нищо не прилича!Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар