Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Last edited by zlatna treska; 29.02.2020, 18:36.
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГреъм, не се хаби - колкото повече скача, толкова повече ярост ще виждаш насреща си, отсега да ти е ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Греъм,дано греша ама каква новина би изстреляла акцията още нагоре ...освен дивидент...?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Същата новина. Някой хора ще имат време през уикенда да анализират отчета по-добре. Дивидента засега не го броя. Не мисля, че тази година ще има. Дано ме опровергаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Греъм,дано греша ама каква новина би изстреляла акцията още нагоре ...освен дивидент...?Life won't wait for you.
Коментар
-
Нямам идея.....Другата семица ще видим....
Коментар
-
Държиш да скапеш уикенда и празниците на сумА ти хора или го правиш без да искаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Извинявам се! Тука Монти разпитваше и за ребаланса по софикса, като вкара и въпрос за Трейса, та отговора бе за него. Оакахме темата, но Монти като захапи не пуска,- а аз по виновен че отговарям!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Аз не разчитам на дивидент, поне докато не си върне заема от Софарма
Извинявам се! Тука Монти разпитваше и за ребаланса по софикса, като вкара и въпрос за Трейса, та отговора бе за него. Оакахме темата, но Монти като захапи не пуска,- а аз по виновен че отговарям!
Коментар
-
Така е при първоначалната консолидация, която е с дата 2 декември. Оттук нататък ще се консолидират резултатите на банката за съответния период. Тоест годишно 78% от нетна печалба от около 70 млн.лв, което е над 50 млн.лв за акционерите на Доверие. И ако приемем че останалите дружества от холдинга са на нулев резултат, пак прави цена/печалба от около 2-2,5. Не вярвам че в момента има друго дружество с потенциал за подобни коефициенти на БФБ.Тук всички играчори имат/ Въпросът е, кой ще успее да освободи картофа в най-удачния момент
Last edited by shokova terapia; 29.02.2020, 12:19.Не е препоръка
Коментар
-
Така е при първоначалната консолидация, която е с дата 2 декември. Оттук нататък ще се консолидират резултатите на банката за съответния период. Тоест годишно 78% от нетна печалба от около 70 млн.лв, което е над 50 млн.лв за акционерите на Доверие. И ако приемем че останалите дружества от холдинга са на нулев резултат, пак прави цена/печалба от около 2-2,5. Не вярвам че в момента има друго дружество с потенциал за подобни коефициенти на БФБ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
жалба ли ще пускаш,- зад борда е и с +
по важен е колко ще развърже на ОСА за дечурлигата
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
т.е. хартиена печалба, която в никой следващ отчет няма да съществува, ако разбирам правилно !?
Коментар
Коментар