Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеМного ми е било интересно винаги - Защо хора, които нямат дадена акция, настървено я коментират и обикновено оплюват
Странно как на ЕК селските печалби на ЦКБ и фибснкасъ никой няма вЕра, а на мега корумпираната молдовска система имаме 100 про доверие?
Защото сега доверие се търгува на около консолидирано 3 форърд ре което е почти колкото на цкб и по щедро от на пиб.
Човек ще рече че не последните 2, а молдованката е тази дето има шанс да е в недалечно бъдеще с ЕЦБ зад гърба си...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
басните са хубаво нещо, но и поговорките не трябва да се забравят, като "голям залък лапни, но голяма дума не казвай"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧе 20 души малко ли са, сигурно са няколко процента от търгуващите на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВъзможно е да си прав, но като се замисля, че акционерите над 100 броя акции са нараснали с 20 за тримесечието а аз познавам лично 4 нови, то вероятно пазара е останал извън позицията. Предполагам, че вероятните преминали 100 000 броя не са случайни хора. Но сравним ли броя на акционерите с над 100 акции с тези от преди година имаме намаление с 40. Определено пазара остана извън тази акция, въпреки, че имаше възможност и ликвидност за всички. Надявам се това "Недоверие" да подхранва цената в бъдеще.
Акционери с над 1000 акции:
2015Y - 216
2016Y - 218
2017Y - 191
2018Y - 194
2019Q1 - 175
2019Q2 - 170
2019Q3 - 164
2019Y - 177
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеМного ми е било интересно винаги - Защо хора, които нямат дадена акция, настървено я коментират и обикновено оплюват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Струва ми се, че не е точна аритметиката - има акционери, които са преминали границата от 100 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБроят акции притежавани от акционери с до сто хиляди акции през последното тримесечие се е увеличил само с 15 183 броя. Потресаващо. Възможност веднъж на няколко години да не кажа десетилетие и никой не е взел. А имаше ликвидност за всеки. Лично аз очаквах повече от спекулантите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Наистина "гроздето" е кисело. Когато цената му стане двуцифрена тогава ще стане още по кисело. Успех.
П.С. Но знае ли човек, по пътя мое да ти се услади и на теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДокато няма дЕвЕдент, все тая каква ще е цифричката - квадратче в екселска табличка. Странно как на ЕК селските печалби на ЦКБ и фибснкасъ никой няма вЕра, а на мега корумпираната молдовска система имаме 100 про доверие? Ма докато е ъп и вярата ще е топ и Мумията ще е “г-н Донев”...
успехЪ и дано ударите двуцифрени стойности!
П.С. Но знае ли човек, по пътя мое да ти се услади и на теб.Last edited by realista; 29.01.2020, 12:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБроят акции притежавани от акционери с до сто хиляди акции през последното тримесечие се е увеличил само с 15 183 броя. Потресаващо. Възможност веднъж на няколко години да не кажа десетилетие и никой не е взел. А имаше ликвидност за всеки. Лично аз очаквах повече от спекулантите.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДокато няма дЕвЕдент, все тая каква ще е цифричката - квадратче в екселска табличка. Странно как на ЕК селските печалби на ЦКБ и фибснкасъ никой няма вЕра, а на мега корумпираната молдовска система имаме 100 про доверие? Ма докато е ъп и вярата ще е топ и Мумията ще е “г-н Донев”...
успехЪ и дано ударите двуцифрени стойности!
- 1 like
Коментар
Коментар