If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха, какво да боли бе мишле, като средната ми е 2,84 и акцията е номер 1 в портфейла ми!?
Тебе те сърби че си я пропуснал
Защо ли си губя времето с тролчета. Марш в игнор листа!
Без да искам да ви се меся в спора с мечката утешителка, но от писанията ти разбирам, че щом средната ти цена е 2,84, то си проспал цялото движение над 3 лева и не си продал, което пък крайно не кореспондира с титлата ти на "професионален инвеститор". Ама ти си знаеш де, аз знам за теб, че купуваш на дъно и продаваш на връх абсолютно всяка една акция, даже и тези, дето не съществуват
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Като се изцепвате даже не се и усещате как се излагате! Не струвал и 2 лв. тоя шит, но иначе го държал и на 3 и на 4 и като най-големия хитрец ги продал на 4,60
Много плоско, много!
Ама никой хитрец не ви е виновен, че го направихте 4,60
Много много боли ...нали
Отчета е без изненади. Който може да смята, на база консолидирания за 9-месечието и ежемесечните отчети на Молдибанк, лесно можеше да си предвиди и годишната консолидирана печалба.
Махнах ги още януари щом станаха на 4,60. За какво се занимавате с тях не знам
вленаАме в мечия период, Кеш исT кинга
Като се изцепвате даже не се и усещате как се излагате! Не струвал и 2 лв. тоя шит, но иначе го държал и на 3 и на 4 и като най-големия хитрец ги продал на 4,60
Много плоско, много!
още ли не разбрахте, че той е някакво недоразумение.... скоро сигурно ще се закрие. Като говориш за скъсяване кажи как да стане за тази акция само? Да приемем, че другите не се нуждаят от скъсяване
още ли не разбрахте, че той е някакво недоразумение.... скоро сигурно ще се закрие. Като говориш за скъсяване кажи как да стане за тази акция само? Да приемем, че другите не се нуждаят от скъсяване
Коментар