Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
По същия начин пишеше и за гагарин, а там ситуацията още е "любо пенев". И какви са тези инвеститори? това са си спекуланти Чичо така ги нарече при поглъщането на севто-то.
Ама темата е Доверие и е доста различно Графиката го показва.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Докато няма дЕвЕдент, все тая каква ще е цифричката - квадратче в екселска табличка. Странно как на ЕК селските печалби на ЦКБ и фибснкасъ никой няма вЕра, а на мега корумпираната молдовска система имаме 100 про доверие? Ма докато е ъп и вярата ще е топ и Мумията ще е “г-н Донев”...
успехЪ и дано ударите двуцифрени стойности!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеотчета показва 15ст на неконс база печалбаLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Инвеститорите вече толкова шамари са яли, че зад всеки ъгъл им се привижда чудовище. Въпросът е да превъзмогнеш страха и да видиш добрите възможности. Е и малко въображение му трябва на човек живот и здраве, за да си представи как биха изглеждали следващите отчети като започнат да консолидират банката.
Успех на инвеститорите тук!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБроят акции притежавани от акционери с до сто хиляди акции през последното тримесечие се е увеличил само с 15 183 броя. Потресаващо. Възможност веднъж на няколко години да не кажа десетилетие и никой не е взел. А имаше ликвидност за всеки. Лично аз очаквах повече от спекулантите.
Успех на инвеститорите тук!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Явно глада за хартии е голям и когато някой купи или може би същия инвеститор, който е купил хвърля обратно няколко броя за да подтикне други да изкарат на пазара още акции на ниска цена. Ако успее да върне обратно акцията още по добре. Ако същия, който хвърля малки бройки на пазара не купува, до сега би бил на сериозна загуба само от такси и ако събера колко по 50 бр. е продал за няколко месеца назад ще се окаже солиден пакет.
Освен това тук и при Синергон Холдинг има най-много акционери от масовата приватизация - към 150 хиляди акционери. За сравнение при Стара планина са към 22 хиляди, а Албена 77 хиляди.
И често си продават акцийките от боновите книжки през инв. посредник на пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакво разбираш под пътят нагоре? За да има приключил сетълмент на 31.12.2019 г. сделките са до 23.12.2019 г., което е теоретично максимална цена от 4,30. Това ли е пътят нагоре? Просто дребният ритейл го проспа. Аз очаквах да се е включил. А можеше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
Доста хора продадоха по пътя нагоре според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБроят акции притежавани от акционери с до сто хиляди акции през последното тримесечие се е увеличил само с 15 183 броя. Потресаващо. Възможност веднъж на няколко години да не кажа десетилетие и никой не е взел. А имаше ликвидност за всеки. Лично аз очаквах повече от спекулантите.Last edited by Maslarov; 28.01.2020, 17:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Броят акции притежавани от акционери с до сто хиляди акции през последното тримесечие се е увеличил само с 15 183 броя. Потресаващо. Възможност веднъж на няколко години да не кажа десетилетие и никой не е взел. А имаше ликвидност за всеки. Лично аз очаквах повече от спекулантите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеЩе видим ли днес сделка на 6 лв?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар