Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение... смятам DOVHL за най-логично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНапълно съм убеден, че името DIMO /дивидент от Молдова/ ще направи всички щастливи, а и се помни най-лесно хаха. Това в рамките на майтапа, иначе смятам DOVHL за най-логично.
https://www.youtube.com/watch?v=LtykhlaDz2g
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВарианти много, може вместо DUH, да е DOV, може и DOVE и да отлита като гълъбче
Коментар
-
Здравейте уважаеми коментатори и читатели
По молба на Доверие обединен холдинг АД, пускаме анкета, "Кой да е новият борсов код на Доверие обединен холдинг АД?"
Предложенията са изброени в линка по-долу
Моля посетете го и гласувайте!
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...3-%D0%B0%D0%B4
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеДобре, добре! Доверие внася януарска, новогодишна свежест на пазара. Имам големи очаквания за тази акция. Не само поради голямата подцененост, която считам, че акцията има, но и поради това, че според мен/без да е препоръка/, предстои да се развихри голям бичи пазар през следващите месеци в световен мащаб.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеДобре, добре! Доверие внася януарска, новогодишна свежест на пазара. Имам големи очаквания за тази акция. Не само поради голямата подцененост, която считам, че акцията има, но и поради това, че според мен/без да е препоръка/, предстои да се развихри голям бичи пазар през следващите месеци в световен мащаб.
Коментар
-
Добре, добре! Доверие внася януарска, новогодишна свежест на пазара. Имам големи очаквания за тази акция. Не само поради голямата подцененост, която считам, че акцията има, но и поради това, че според мен/без да е препоръка/, предстои да се развихри голям бичи пазар през следващите месеци в световен мащаб.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТърговията ми напомня тази от преди месец само че с 1 лв. нагоре. Хайде Февруари пак така.. търговийка на 5,20-5,40 .. после Март.. и до края на годината сме изпълнили плана
- 1 like
Коментар
Коментар