Първоначално изпратено от vendetta89
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеСигурно си прочел какво съм написал . Само за сведение в БГ съм над 50к , на запад малко под 50к .Но не нужно цял ден ъп , ъп или доле , доле . Всеки си носи глава на раменете . Форума е за обмяна на мнения , ане за писане на глупости . Аз така го разбирам
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ да ми кажеш с 50 к как ще излезеш гол или събут...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНикой не те кара да вярваш в нищо, но да твърдиш, че нямаш и да не се интересуваш от БФБ, а все в темите за БФБ да тролиш някак шизофрено ми се вижда...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНаправи ми реален анализ на бфб и икономиката на БГ и неиното бъдеще в момента....аз на ъп,ъп и чакай да продам мойте на някой балък не вярвам....:
бил съм и на 1900 пункта и на 280 та не можеш ме излъжеш лесно...спекулант съм и портфеил повече от5К в момента не трябва..
Чакаш да узрее слънчогледа, за да чоплиш семки ли ???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНаправи ми реален анализ на бфб и икономиката на БГ и неиното бъдеще в момента....аз на ъп,ъп и чакай да продам мойте на някой балък не вярвам....:
бил съм и на 1900 пункта и на 280 та не можеш ме излъжеш лесно...спекулант съм и портфеил повече от5К в момента не трябва..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАз имам акции и на нашта борса и навънка и разликата найстина е е огромна поне що се отнася до ликвидност , особено ако имаш по солидна сума според мойте представи. Но ще ме извиниш , защото постоянно натякваш че нямаш акции на нашта борса , а постоянно си пишеш в темите за БГ и малко прилича на тролене . Нищо лично .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАз имам акции и на нашта борса и навънка и разликата найстина е е огромна поне що се отнася до ликвидност , особено ако имаш по солидна сума според мойте представи. Но ще ме извиниш , защото постоянно натякваш че нямаш акции на нашта борса , а постоянно си пишеш в темите за БГ и малко прилича на тролене . Нищо лично .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЯсно, но за всички емитенти на БФБ ли ти е негативно мнението или само за част.
Тези новите инвеститори предполагам могат да четат и не е нужно ден през ден да им навирате размислите и страстите си без да сте на пазара
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеОт 2002 съм на пазара но миналата година се преместих и не съжалявам ,бих се върнал ако видя обеми по 4-5 милиона на ден иначе си е загуба на време ,и цял ден ,ще слушаш как литвате и прочие ,мой съвет към Solid149 пробвай на вън за някой месец и ще разбереш разликата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДобре е да се казва на новите инвеститори как изглежда БФБ и от другата страна .
Тези новите инвеститори предполагам могат да четат и не е нужно ден през ден да им навирате размислите и страстите си без да сте на пазара
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТакива дето са от 2002ра на БФБ и миналата година са се преместили по света станахте вече много.... и всички сте много доволни...
Много ми е интересно какво правите все в темите свързани с БФБ, нали нямате?
Това за Вас би трябвало да е загуба на време или бъркам?
Коментар
�
Коментар