IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук работата е ясна кеша свърши сега тез дет бързаха днес да влизат се по ослушат 1-2 дена като няма кеш вземат се чудят как и от къде по бързо да излязат ако до тогава не разтоварят по закъсали

Коментар

• Лупкате ли ги?

Коментар

• SOFIX изкачи едногодишен връх -
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...n-vryh-222740/

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
          Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай.

Това за ПИБ би трябвало да се чете за лоша новина, но уви, май е време за влизане
          новините са от хубави по-хубави, да не съм пропуснало нещо лошо !?!?)))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            с DUREX
            A ПК щеше да предложи и монойл)))))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              с гап или без гап !?!? )))
              с DUREX

ех маааайко - портфейла ми е дискотека!!!

Коментар

Не знам ПФБК ли подпря ПИБ, но СОФИКС 462 е пробит
                Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай.

Това за ПИБ би трябвало да се чете за лоша новина, но уви, май е време за влизане

Коментар

Сега ако се и удържи това ниво

Коментар

с гап или без гап !?!? )))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Не знам ПФБК ли подпря ПИБ, но СОФИКС 462 е пробит

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        UUUP 4000
                        +1
                        =4001
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• UUUP 4000

Коментар

• Стрес тестовете на банките минаха успешно и това не може да се отрече, че е валидно както за цялата система като цяло, така и за всяка една отделна банка. Трябва да се има предвид, че това са Стрес тестове, на база имагинерни неблагоприятни обстоятелства (примерно БВП -3%), а не на база реалността (БВП +3%)
                            Другото важно като извод: нашите банки печелят повече от тези в Европа
                            Както и да го гледа човек, това си е положително, няма как да се прочете негативно

Коментар

• Често се обсъжда стигнахме ли дъното, започва ли покачване на борсата ни. Не знам за борсата, едва ли някой може да каже със сигурност, но четейки форума и гледайки що за коментари има, как анализите отстъпиха място на дребните заяждания, си мисля, че тук във форума дъното отдавна сме го стигнали, но не спираме да копаем надолу. Друг е въпросът дали има корелация между форума и борсата ни. Има ли според вас? Просто четейки всичко това в комбинация с все по-големия песимизъм, който преобладава от коментарите, аз все по-настойчиво се сещам за думите на Бенджамин Дизраели "Най-тъмно е преди разсъмване".

Не ме разбирайте погрешно. Харесвам форума на инвестор, чета го активно от 2007 г, за мен той е без конкуренция в България на тази тематика и вярвам, че някой ден пак ще се напълни с нови, интересни форумци, а някои от старите смислени форумци отново ще бъдат по-активни. За щастие все още пишат интересни хора тук, заради които продължавам да влизам по няколко пъти на ден с надеждата да прочета нещо от тях, докато скролвам останалите.

Все така съм пълен с акции на БФБ. Често променям вида им, купувам едни, продавам други, в търговията съм много по-активен, отколкото в писането във форума, но съм зареден с акции и отимизмът ми става още по-голям като чета колко песимисти скачат да обясняват, че са зле нещата. Възможно е аз да греша. Много е възможно аз да греша за всичко, което пиша. Препоръки нямам никакви.
                              Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• дали ще започнем оптимистично днес или ще сме отново в стрес ?

Коментар

Working...
                                X