IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
    Ако изпере някаква криза на запад, според мен насам ще бъдат пренасочени евентуални инвестиции от чужди и наши играчи избягали от кораба, дори и някой напомпан пенсионен фонд може да погледне насам, по простата причина, че нашия пазар се е превърнал независим и невлияещ се от случващото се особенно навън. Дано утре изкарат хубави тестчета с по две чертички и всички да са доволни и щастливи и от понеделник лека полека да почваме да катерим връх Шипка, че много път ни чака догоре
    Ако изпере некоя криза на запад тук бъде спокоен петрола няма да падне много
    Фонд викаш да купува тука ли та те се молят да има такива като теб кандидат милионери да ви набият артия няма как на вън златото да е 1000$ а тук да е 800 $ нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      И какво сега ще има ли разпродажби на български банки.....ако ес ни еталон ще излезе и последния чужденец....не е препоръка....фиб ще има ли увуличение че не разбрах а булсон....
      Колегата държавен служител ще те помоля да се успокоиш! !!!!!
      Всичко е наред с банките такива неща се случват в цял свят гледай Моля те общата картина !!!!! Всичко друго са спекулации и ти много добре го знаеш ! !!
      Last edited by X_Y; 14.08.2016, 11:03.

Коментар

• - Втори пореден месец ръст на БВП от 3 %
        - Първи месец с отчетена инфлация
        - При банките всичко е ОК
        ...

Май е време и борсичката ни да излезе от летаргията вече

Коментар

• И какво сега ще има ли разпродажби на български банки.....ако ес ни еталон ще излезе и последния чужденец....не е препоръка.......
          Last edited by X_Y; 14.08.2016, 11:03.

Коментар

Ако изпере някаква криза на запад, според мен насам ще бъдат пренасочени евентуални инвестиции от чужди и наши играчи избягали от кораба, дори и някой напомпан пенсионен фонд може да погледне насам, по простата причина, че нашия пазар се е превърнал независим и невлияещ се от случващото се особенно навън. Дано утре изкарат хубави тестчета с по две чертички и всички да са доволни и щастливи и от понеделник лека полека да почваме да катерим връх Шипка, че много път ни чака догоре
            Тук ба бфб едва ли някой ще пренасочи пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Monti, решил съм за известно време да не пиша във форума и никога да не обсъждам акции от групата на Химимпорт. Поради някакви причини считам, че е правилно. Освен това не е добре да се разговаря с тролове, защото човек може само да пострада, но сега ще наруша тези прости правила.
              Нека си припомним ситуацията. В последният ден от търговията с привилегированите акции на Химимпорт агитираше всички да си ги продават. Тогава сделките бяха с диапазона 1,41-1,43. Няколко дена по-късно обявиха дивидент по обикновените и цената им стига за миг до 1,50. Тогава споменах очевидното, че продалите в последният ден преди конвертирането са се прецакали. Понеже не можеш да си признаваш грешките започна да се заяждаш с мен. Между другото точно неспособността да си признаеш пред себе си че си объркал ти сваля резултатите на борсата. Затова стискаш падащи кинжали докато се обезценяват. Всеки човек може да обърка и в това няма нищо лошо. Аз съм бъркал много и ще продължавам да бъркам.
              Та да разгледаме различните сценарии. Към момента притежателите на една привилегирована акции имат една обикновена и вземания за около 30 стотинки. С една дума са нула на нула и не са загубили пари. Но тези които продадоха в последният ден преди конвертирането пропуснаха да направят доста пари. Можеха да си продадат акциите на 1,30-1,36 където имаше сделки равни на обема който мина през последният ден преди конвертирането и щяха да си вземат дивидентите от 30 стотинки. Някои по-хитри можеха спокойно да продадат на късо обикновени в периода между конвертирането и качването на новата емисия на борсата. За тях щеше да има цени над 1,40+30 стотинки вземания от дивиденти. Колкото и да се опитваш да докажеш колко правилно си съветвал хората да си продадат привилегиите на 1,41-1,43 не излиза сметката.
              Пожелавам ти приятен уикенд. Въобразявам си, че моят ще бъде такъв.
              Научи се да си признаваш грешките. Тогава ще ги прекратяваш бързо и няма да упорстваш. Само ще спечелиш от това. Време е за бира с приятели. Приятно писане във форума.
              4д, интересно дали разбираш какво пишеш искаш ли да ми дадеш 1000 лв а аз ще ти ги върна през 2018 ...ти си по вреден за борсата от мен защото аз си признавам че купувам в ниското и продавам през 10 процента...а ти ъпърстваш нон стоп..а трола е трол когато не познава то свилоза то фиб то гагарин в късния етап....

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/130/a/...rizata-222650/

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                  Ако изпере някаква криза на запад, най-много да се повтори сценарият от 2008-ма, ама младите това не го помнят...
                  не знам защо всички говорите за криза на запад там всичко си върви спокойно и нагоре....пък и тук кризите трудно се отразяват върху цените на компаниите особено на по неликвидните позиции на БФБ
                  Last edited by absd; 13.08.2016, 02:47.
                  "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Ако изпере някаква криза на запад, най-много да се повтори сценарият от 2008-ма, ама младите това не го помнят...
                    BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Ако изпере някаква криза на запад, според мен насам ще бъдат пренасочени евентуални инвестиции от чужди и наши играчи избягали от кораба, дори и някой напомпан пенсионен фонд може да погледне насам, по простата причина, че нашия пазар се е превърнал независим и невлияещ се от случващото се особенно навън. Дано утре изкарат хубави тестчета с по две чертички и всички да са доволни и щастливи и от понеделник лека полека да почваме да катерим връх Шипка, че много път ни чака догоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Веднага ти отговарям. Вариантите са два - или търгуваш с десетки левове или цъкаш демо
                        А може и просто да си фантазираш че си БГ Бъфет
                        Сапа цъка 5-10 бона макс та дали ще спечели или загуби все тая но предполагам 2007-2008 е набутал доста лев та сега от яд си пише по цял ден. Дано Понеделник да се задвижи пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          SOLD 10,000 ABG.P BM @ 0.262 (UXXX0613)
                          SOLD 10,000 ABG.P BM @ 0.26 (UXXX0613)
                          SOLD 9,500 ABG.P BM @ 0.26 (UXXX0613)
                          тези стигат да не каже Софикс че нямам сделки
                          Че той Софиксмо от две години никакви няма

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            BOUGHT 10,000 ABG.P BM @ 0.199 (UXXX0613)
                            BOUGHT 1,000 EZE BM @ 0.505 (UXXX0613)
                            BOUGHT 10,000 ABG.P BM @ 0.195 (UXXX0613
                            а твои ?
                            SOLD 10,000 ABG.P BM @ 0.262 (UXXX0613)
                            SOLD 10,000 ABG.P BM @ 0.26 (UXXX0613)
                            SOLD 9,500 ABG.P BM @ 0.26 (UXXX0613)
                            тези стигат да не каже Софикс че нямам сделки

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Ами продай ни акции за още 100К на бидовете и ще стане 200
                              Усеща се днес позитивен полъх на БФБ.. Ордерите купува се сгъстяват и цакат настоятелно един друг, а продавачите все повече оредяват... Въобразявам си (както се изразява един любим форумец), че в понеделник ще имаме рали, което ще е само загатване за началото на по-сериозен и дългосрочен бичи тренд на пазарчето ни

Та чакаш ръст а не купуваш и чакаш продавачи:
                              Странно чакате тука ръста като чакате да ви продадат аз когато надушвам ръст купувам а не чакам продавачите но тук сте специалисти
                              Last edited by lobos; 12.08.2016, 21:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                4Д първо да обясни с какво са загубили продалите хим на1,43......после ще мислим оборотите от50к....след това ще мислим за банките при отлични банки в ес как паднаха с 30 процента на другия ден.....
                                Monti, решил съм за известно време да не пиша във форума и никога да не обсъждам акции от групата на Химимпорт. Поради някакви причини считам, че е правилно. Освен това не е добре да се разговаря с тролове, защото човек може само да пострада, но сега ще наруша тези прости правила.
                                Нека си припомним ситуацията. В последният ден от търговията с привилегированите акции на Химимпорт агитираше всички да си ги продават. Тогава сделките бяха с диапазона 1,41-1,43. Няколко дена по-късно обявиха дивидент по обикновените и цената им стига за миг до 1,50. Тогава споменах очевидното, че продалите в последният ден преди конвертирането са се прецакали. Понеже не можеш да си признаваш грешките започна да се заяждаш с мен. Между другото точно неспособността да си признаеш пред себе си че си объркал ти сваля резултатите на борсата. Затова стискаш падащи кинжали докато се обезценяват. Всеки човек може да обърка и в това няма нищо лошо. Аз съм бъркал много и ще продължавам да бъркам.
                                Та да разгледаме различните сценарии. Към момента притежателите на една привилегирована акции имат една обикновена и вземания за около 30 стотинки. С една дума са нула на нула и не са загубили пари. Но тези които продадоха в последният ден преди конвертирането пропуснаха да направят доста пари. Можеха да си продадат акциите на 1,30-1,36 където имаше сделки равни на обема който мина през последният ден преди конвертирането и щяха да си вземат дивидентите от 30 стотинки. Някои по-хитри можеха спокойно да продадат на късо обикновени в периода между конвертирането и качването на новата емисия на борсата. За тях щеше да има цени над 1,40+30 стотинки вземания от дивиденти. Колкото и да се опитваш да докажеш колко правилно си съветвал хората да си продадат привилегиите на 1,41-1,43 не излиза сметката.
                                Пожелавам ти приятен уикенд. Въобразявам си, че моят ще бъде такъв.
                                Научи се да си признаваш грешките. Тогава ще ги прекратяваш бързо и няма да упорстваш. Само ще спечелиш от това. Време е за бира с приятели. Приятно писане във форума.

Коментар

Working...
                                X