IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БВП +3%
    Утре трябва да видим и банковите оценки
    Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      С риск да прозвучи като заяждане искам да попитам как е възможно човек да няма акции докато борсата пада и на първият ден от ръста доста да му се напълни сметката? Аз не ги разбирам тези работи.
      Е явно не ги разбираш игрите . Питай тираджията да ти обясни някои работи

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Ми купувайте артия пално
        Нямам акции на БФБ
        4Д първо да обясни с какво са загубили продалите хим на1,43......после ще мислим оборотите от50к....след това ще мислим за банките при отлични банки в ес как паднаха с 30 процента на другия ден.....

Коментар

• БНБ: Няма скъсани на тестовете

Гуверньорът Димитър Радев обяви, че след проверките всички банки са с достатъчно капитал. Остава да се види кой минава с отличен и кой със среден

Тук има коментар за някои от критериите

http://www.capital.bg/biznes/finansi/

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Усеща се днес позитивен полъх на БФБ.. Ордерите купува се сгъстяват и цакат настоятелно един друг, а продавачите все повече оредяват... Въобразявам си (както се изразява един любим форумец), че в понеделник ще имаме рали, което ще е само загатване за началото на по-сериозен и дългосрочен бичи тренд на пазарчето ни
            Явно имаш голямо въображение

Коментар

Ами продай ни акции за още 100К на бидовете и ще стане 200
              Няма за съжаление, кой да разпродаде.
              Дори индианците са си разпродали спекулантските "артии" за 10-те процента профит (ако е и толкова) и са се подредили чинно отлево (в индианска нишка)
              Всички ги чакаме, да се разпродадат още, но освен вербалните форумни "интервенции", явно нямат друг "фундамент" !!!

Коментар

С риск да прозвучи като заяждане искам да попитам как е възможно човек да няма акции докато борсата пада и на първият ден от ръста доста да му се напълни сметката? Аз не ги разбирам тези работи.

- Въпрос на "напушване" ! - като резултат - изпушване

Коментар

Ми купувайте артия пално
                  Нямам акции на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Като ви чете човек и си мисли че днес е яко на горе Софка и влизам да погледна и кво да видя няма и 100к оборотец

Коментар

• Като ви чете човек и си мисли че днес е яко на горе Софка и влизам да погледна и кво да видя няма и 100к оборотец

Коментар

Веднага ти отговарям. Вариантите са два - или търгуваш с десетки левове или цъкаш демо
                        А може и просто да си фантазираш че си БГ Бъфет

Коментар

+1
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            А дано ама надали.С удоволствие бих те почерпил ако пазара тръгне яко нагоре щото доста ще ми напълни сметката

Коментар

Усеща се днес позитивен полъх на БФБ.. Ордерите купува се сгъстяват и цакат настоятелно един друг, а продавачите все повече оредяват... Въобразявам си (както се изразява един любим форумец), че в понеделник ще имаме рали, което ще е само загатване за началото на по-сериозен и дългосрочен бичи тренд на пазарчето ни
                              А дано ама надали.С удоволствие бих те почерпил ако пазара тръгне яко нагоре щото доста ще ми напълни сметката

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
                                В желанието си да купите евтино подценени книжа, толкова ниско слязохте, че започнахте да говорите и глупости!
                                Това което си написал са пълни глупости.Въобще не ми дреме накъде ще иде пазара защото и в двата случая ме удволетворява.Имам достатъчно акции за да искам пазара да отиде нагоре и да ги разпродам,но аз съм от хората които казват това което мислят и не си възхвалявам компаниите в които съм инвестирал с цел да си пребутам акциите на някой заблуден новак.

Коментар

Working...
                                X