If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С риск да прозвучи като заяждане искам да попитам как е възможно човек да няма акции докато борсата пада и на първият ден от ръста доста да му се напълни сметката? Аз не ги разбирам тези работи.
Е явно не ги разбираш игрите . Питай тираджията да ти обясни някои работи
4Д първо да обясни с какво са загубили продалите хим на1,43......после ще мислим оборотите от50к....след това ще мислим за банките при отлични банки в ес как паднаха с 30 процента на другия ден.....
Усеща се днес позитивен полъх на БФБ.. Ордерите купува се сгъстяват и цакат настоятелно един друг, а продавачите все повече оредяват... Въобразявам си (както се изразява един любим форумец), че в понеделник ще имаме рали, което ще е само загатване за началото на по-сериозен и дългосрочен бичи тренд на пазарчето ни
Ами продай ни акции за още 100К на бидовете и ще стане 200
Няма за съжаление, кой да разпродаде.
Дори индианците са си разпродали спекулантските "артии" за 10-те процента профит (ако е и толкова) и са се подредили чинно отлево (в индианска нишка)
Всички ги чакаме, да се разпродадат още, но освен вербалните форумни "интервенции", явно нямат друг "фундамент" !!!
С риск да прозвучи като заяждане искам да попитам как е възможно човек да няма акции докато борсата пада и на първият ден от ръста доста да му се напълни сметката? Аз не ги разбирам тези работи.
- Въпрос на "напушване" ! - като резултат - изпушване
Веднага ти отговарям. Вариантите са два - или търгуваш с десетки левове или цъкаш демо
А може и просто да си фантазираш че си БГ Бъфет
+1
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
А дано ама надали.С удоволствие бих те почерпил ако пазара тръгне яко нагоре щото доста ще ми напълни сметката
Усеща се днес позитивен полъх на БФБ.. Ордерите купува се сгъстяват и цакат настоятелно един друг, а продавачите все повече оредяват... Въобразявам си (както се изразява един любим форумец), че в понеделник ще имаме рали, което ще е само загатване за началото на по-сериозен и дългосрочен бичи тренд на пазарчето ни
А дано ама надали.С удоволствие бих те почерпил ако пазара тръгне яко нагоре щото доста ще ми напълни сметката
В желанието си да купите евтино подценени книжа, толкова ниско слязохте, че започнахте да говорите и глупости!
Това което си написал са пълни глупости.Въобще не ми дреме накъде ще иде пазара защото и в двата случая ме удволетворява.Имам достатъчно акции за да искам пазара да отиде нагоре и да ги разпродам,но аз съм от хората които казват това което мислят и не си възхвалявам компаниите в които съм инвестирал с цел да си пребутам акциите на някой заблуден новак.
Коментар