If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък не съм съгласен! Основното предимство на акциите пред всички останали активи е тяхната ЛИКВИДНОСТ. Да не дадеш възможнст на инвеститор да излезе или влезе с дни и седмици, при положение че навсякъде по всички земни кълбета борсите си работят е като да шибнеш мораториум върху плащанията по време на Виденов. Хората ще обърнат гръб и няма да се доверят никога вече на този пазар.
Който е бил паникьосан е имал цял уикенд да мисли и да се успокои, айде нема нужда
много добри доводи Тони, и мисля, че ги подкрепям Още повече че някъде си забутах всичките джобни преди няколко дни а почти всичкия наличени кеш ми са в ИП=посредника. (защото нали това е ролята на кеша - да подпира падащите акции на изпосталелите играчи, когато има нужда от това). Т.е в кеш съм основно но ако не мога да си изтегля некви нови джобни, за какво ми е повече бфб?!. Щом банките работят, би трябвало и другите свързани с това институции да работят. Пазарът на артии е елктронен, няма нужда от защитни облекла. Каквото е за монбат, такова и за катерпилър. Т.е. условия еднакви. Пък и нали monbat купуваха ресторанти някакви, т.е. са диверсифицирани
Публикувах това във моя профил у фейсу ….. за един час …. 0 прегледи
кво да говорим за тая пасмина наречена не знам по какви причини ….народ
Разбираемо е,хората са стресирани,лутат се като плъхове на потъваш кораб,тепърва ще се осъзнава,че народ,държава значи всички заедно,с обща цел!И това ще отмине,проблема е късата памет.
те са си го написали в писмото защо. Прочети и малко помисли!
Аз пък не съм съгласен! Основното предимство на акциите пред всички останали активи е тяхната ЛИКВИДНОСТ. Да не дадеш възможнст на инвеститор да излезе или влезе с дни и седмици, при положение че навсякъде по всички земни кълбета борсите си работят е като да шибнеш мораториум върху плащанията по време на Виденов. Хората ще обърнат гръб и няма да се доверят никога вече на този пазар.
Който е бил паникьосан е имал цял уикенд да мисли и да се успокои, айде нема нужда
п.п. като искат да успокоят акционерите си да сложат една поръчка купува за 1млн. акции на 6лв и готово
Сподели вкратце какво са предложили, за да не ровя,(ако се налага да се повтори - сори че не съм наясно, -имах форумно отсъствие и още не мога да наваксам)
Монбат искат да се спрат техните книжа от търговия, от петък. Аз предложиш във форума БФБто да го затворят временно още някъде от вторник или сряда.
Публикувах това във моя профил у фейсу ….. за един час …. 0 прегледи
кво да говорим за тая пасмина наречена не знам по какви причини ….народ
еми що се нервиш на народа, аз например нямам фейк бук. Не беше ли доброволно Достатъчно време трепя и у форумо, а не са ме наградили още с кръст за храброст
Според мен това, което предлагат от Монбат е редно и нужно за цялата борса.
Сподели вкратце какво са предложили, за да не ровя,(ако се налага да се повтори - сори че не съм наясно, -имах форумно отсъствие и още не мога да наваксам)
подвъпросът ти не е ли: дали борсата трябва изобщо да работи!?
Може би резонен, може би е по-добре да я спрат и да не се занимаваме временно с нея!? И да няма изкушаващи се към мародерство играчори ?! Много въпроси ще се появят
Според мен това, което предлагат от Монбат е редно и нужно за цялата борса.
Коментар