If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами заради такива пиша дет нямат корава сделка а ни убеждават как всичко е ок
Пак питам Софикс имали сделка последната година ?
Аз съм се доказал ама тък не тук се заяждам и за какво и аз не знам?
Много пъти съм казвал, че имам много сделки, ама не сте вие хората на които да ги показвам
Пич, ако ПФ са ти еталона за инвестиционна мисъл и ефективност.... айде да не вкарвам епитети..
Ами те не купуват на дъното бе пич, те купуват когато всичко е цветя и рози. Те ще ни изкупят на върха, на около +200% от тук
Ха и защо да купуват тук после на кой да го продадат?
ПФ са пълни с активи боклуци дай им хубава цена и ще те напълнят
Гледай кво нещо е съдбата тези дето се имат за най-умни, най-талантливи и най-хитри се набиха в най-големите дървета. Ама така яко се набиха, че да им държи влага с години И не стига че се натряскаха в избушеняци, ами и взеха да разказват на хората разкази с неочакван край Ма не правете така бе хора! Не се мъчете да ни убеждавате в неща, в които вие самите не вярвате! Ние ви познаваме. Чели сме ваши мнения. Знаем къде се набабанихте. Ви се опитвате да ни заблудите ли? Ми няма да ви се получат нещата!
Ами заради такива пиша дет нямат корава сделка а ни убеждават как всичко е ок
Пак питам Софикс имали сделка последната година ?
Аз съм се доказал ама тък не тук се заяждам и за какво и аз не знам?
Някой питал ли се защо ПФ са пълни с кеш и не вкарват лев в БФБ?
Ами ИП правят реклами на търговия но за БФБ и дума не се казва?
Пич, ако ПФ са ти еталона за инвестиционна мисъл и ефективност.... айде да не вкарвам епитети..
Ами те не купуват на дъното бе пич, те купуват когато всичко е цветя и рози. Те ще ни изкупят на върха, на около +200% от тук
Гледай кво нещо е съдбата тези дето се имат за най-умни, най-талантливи и най-хитри се набиха в най-големите дървета. Ама така яко се набиха, че да им държи влага с години И не стига че се натряскаха в избушеняци, ами и взеха да разказват на хората разкази с неочакван край Ма не правете така бе хора! Не се мъчете да ни убеждавате в неща, в които вие самите не вярвате! Ние ви познаваме. Чели сме ваши мнения. Знаем къде се набабанихте. Ви се опитвате да ни заблудите ли? Ми няма да ви се получат нещата!
Сигурно си прочел какво съм написал . Само за сведение в БГ съм над 50к , на запад малко под 50к .Но не нужно цял ден ъп , ъп или доле , доле . Всеки си носи глава на раменете . Форума е за обмяна на мнения , ане за писане на глупости . Аз така го разбирам
На всеки два, три месеца групичка хитреци използват някакво събитие и обявяват идването на ГОдо ами аз не вявам в това идване и защищавам мнението си до следващото му идване.....софикс,батя,дех,полки,дд и още куп палячовци играещи на лични манипулират маркета...е хубаво е да се знае....а когато тръгне аз ще обявя пръв грешката си...
Я да ми кажеш с 50 к как ще излезеш гол или събут...
Сигурно си прочел какво съм написал . Само за сведение в БГ съм над 50к , на запад малко под 50к .Но не нужно цял ден ъп , ъп или доле , доле . Всеки си носи глава на раменете . Форума е за обмяна на мнения , ане за писане на глупости . Аз така го разбирам
Никой не те кара да вярваш в нищо, но да твърдиш, че нямаш и да не се интересуваш от БФБ, а все в темите за БФБ да тролиш някак шизофрено ми се вижда...
Това е същото да си пълен с акции и да пищиш всеки ден Ъп,ъп и от2007 гда не става..а и тук никой не обиждам ама с паметта имате проблеми...големи проблеми това го преживявам ама и с реалноста почвате да строите паралелен свят....не е към тебе поста....винаги на борсата форекс играчите са спекулирали и са търсили точния момент....няма го в момента....
Направи ми реален анализ на бфб и икономиката на БГ и неиното бъдеще в момента....аз на ъп,ъп и чакай да продам мойте на някой балък не вярвам....: бил съм и на 1900 пункта и на 280 та не можеш ме излъжеш лесно...спекулант съм и портфеил повече от5К в момента не трябва..
Коо ? Неее !!!
Чакаш да узрее слънчогледа, за да чоплиш семки ли ???
Направи ми реален анализ на бфб и икономиката на БГ и неиното бъдеще в момента....аз на ъп,ъп и чакай да продам мойте на някой балък не вярвам....: бил съм и на 1900 пункта и на 280 та не можеш ме излъжеш лесно...спекулант съм и портфеил повече от5К в момента не трябва..
Никой не те кара да вярваш в нищо, но да твърдиш, че нямаш и да не се интересуваш от БФБ, а все в темите за БФБ да тролиш някак шизофрено ми се вижда...
Аз имам акции и на нашта борса и навънка и разликата найстина е е огромна поне що се отнася до ликвидност , особено ако имаш по солидна сума според мойте представи. Но ще ме извиниш , защото постоянно натякваш че нямаш акции на нашта борса , а постоянно си пишеш в темите за БГ и малко прилича на тролене . Нищо лично .
Я да ми кажеш с 50 к как ще излезеш гол или събут...
Аз имам акции и на нашта борса и навънка и разликата найстина е е огромна поне що се отнася до ликвидност , особено ако имаш по солидна сума според мойте представи. Но ще ме извиниш , защото постоянно натякваш че нямаш акции на нашта борса , а постоянно си пишеш в темите за БГ и малко прилича на тролене . Нищо лично .
Губя си времето и всичко го пиша с усмивка както и да хубава вечер на всички
Коментар