IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• lobos, какво е твоето обяснение на този феномен?

Коментар

• Някой питал ли се защо ПФ са пълни с кеш и не вкарват лев в БФБ?
      Ами ИП правят реклами на търговия но за БФБ и дума не се казва?

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
        Сигурно си прочел какво съм написал . Само за сведение в БГ съм над 50к , на запад малко под 50к .Но не нужно цял ден ъп , ъп или доле , доле . Всеки си носи глава на раменете . Форума е за обмяна на мнения , ане за писане на глупости . Аз така го разбирам
        На всеки два, три месеца групичка хитреци използват някакво събитие и обявяват идването на ГОдо ами аз не вявам в това идване и защищавам мнението си до следващото му идване.....софикс,батя,дех,полки,дд и още куп палячовци играещи на лични манипулират маркета...е хубаво е да се знае....а когато тръгне аз ще обявя пръв грешката си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Я да ми кажеш с 50 к как ще излезеш гол или събут...
          Сигурно си прочел какво съм написал . Само за сведение в БГ съм над 50к , на запад малко под 50к .Но не нужно цял ден ъп , ъп или доле , доле . Всеки си носи глава на раменете . Форума е за обмяна на мнения , ане за писане на глупости . Аз така го разбирам

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Никой не те кара да вярваш в нищо, но да твърдиш, че нямаш и да не се интересуваш от БФБ, а все в темите за БФБ да тролиш някак шизофрено ми се вижда...
            Това е същото да си пълен с акции и да пищиш всеки ден Ъп,ъп и от2007 гда не става..а и тук никой не обиждам ама с паметта имате проблеми...големи проблеми това го преживявам ама и с реалноста почвате да строите паралелен свят....не е към тебе поста....винаги на борсата форекс играчите са спекулирали и са търсили точния момент....няма го в момента....

Коментар

Направи ми реален анализ на бфб и икономиката на БГ и неиното бъдеще в момента....аз на ъп,ъп и чакай да продам мойте на някой балък не вярвам....:
              бил съм и на 1900 пункта и на 280 та не можеш ме излъжеш лесно...спекулант съм и портфеил повече от5К в момента не трябва..
              Коо ? Неее !!!

Чакаш да узрее слънчогледа, за да чоплиш семки ли ???

Коментар

Направи ми реален анализ на бфб и икономиката на БГ и неиното бъдеще в момента....аз на ъп,ъп и чакай да продам мойте на някой балък не вярвам....:
                бил съм и на 1900 пункта и на 280 та не можеш ме излъжеш лесно...спекулант съм и портфеил повече от5К в момента не трябва..
                Никой не те кара да вярваш в нищо, но да твърдиш, че нямаш и да не се интересуваш от БФБ, а все в темите за БФБ да тролиш някак шизофрено ми се вижда...

Коментар

Аз имам акции и на нашта борса и навънка и разликата найстина е е огромна поне що се отнася до ликвидност , особено ако имаш по солидна сума според мойте представи. Но ще ме извиниш , защото постоянно натякваш че нямаш акции на нашта борса , а постоянно си пишеш в темите за БГ и малко прилича на тролене . Нищо лично .
                  Я да ми кажеш с 50 к как ще излезеш гол или събут...

Коментар

Аз имам акции и на нашта борса и навънка и разликата найстина е е огромна поне що се отнася до ликвидност , особено ако имаш по солидна сума според мойте представи. Но ще ме извиниш , защото постоянно натякваш че нямаш акции на нашта борса , а постоянно си пишеш в темите за БГ и малко прилича на тролене . Нищо лично .
                    Губя си времето и всичко го пиша с усмивка както и да хубава вечер на всички

Коментар

Ясно, но за всички емитенти на БФБ ли ти е негативно мнението или само за част.
                      Тези новите инвеститори предполагам могат да четат и не е нужно ден през ден да им навирате размислите и страстите си без да сте на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                        От 2002 съм на пазара но миналата година се преместих и не съжалявам ,бих се върнал ако видя обеми по 4-5 милиона на ден иначе си е загуба на време ,и цял ден ,ще слушаш как литвате и прочие ,мой съвет към Solid149 пробвай на вън за някой месец и ще разбереш разликата

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Добре е да се казва на новите инвеститори как изглежда БФБ и от другата страна .
                          Ясно, но за всички емитенти на БФБ ли ти е негативно мнението или само за част.
                          Тези новите инвеститори предполагам могат да четат и не е нужно ден през ден да им навирате размислите и страстите си без да сте на пазара

Коментар

Такива дето са от 2002ра на БФБ и миналата година са се преместили по света станахте вече много.... и всички сте много доволни...
                            Много ми е интересно какво правите все в темите свързани с БФБ, нали нямате?
                            Това за Вас би трябвало да е загуба на време или бъркам?
                            Добре е да се казва на новите инвеститори как изглежда БФБ и от другата страна .

Коментар

• В грешка си polax. Те всички го правят от добри чувства, да не се набутаме. Да не мизерстваме и т.н. Толкова безкористни, толкова хуманни.

Коментар

• Много са ми интересни хората като Лобос, които хем не харесват БФБ, хем все се навират в темите свързани с нея. Ма пишете си в темите които ви вълнуват и в които имате интереси бе хора! Аз например пиша само в темите свързани с български акции. Да сте ме видяли мен да плюя по чужди акции, борси, злато, петрол, валути? Няма такова нещо, нали? Айде сега се опитайте да се въздържате от коментари за БФБ и БГ акции след като нямате интерес

Коментар

Working...
                                X