lobos, какво е твоето обяснение на този феномен?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеСигурно си прочел какво съм написал . Само за сведение в БГ съм над 50к , на запад малко под 50к .Но не нужно цял ден ъп , ъп или доле , доле . Всеки си носи глава на раменете . Форума е за обмяна на мнения , ане за писане на глупости . Аз така го разбирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ да ми кажеш с 50 к как ще излезеш гол или събут...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНикой не те кара да вярваш в нищо, но да твърдиш, че нямаш и да не се интересуваш от БФБ, а все в темите за БФБ да тролиш някак шизофрено ми се вижда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНаправи ми реален анализ на бфб и икономиката на БГ и неиното бъдеще в момента....аз на ъп,ъп и чакай да продам мойте на някой балък не вярвам....:
бил съм и на 1900 пункта и на 280 та не можеш ме излъжеш лесно...спекулант съм и портфеил повече от5К в момента не трябва..
Чакаш да узрее слънчогледа, за да чоплиш семки ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНаправи ми реален анализ на бфб и икономиката на БГ и неиното бъдеще в момента....аз на ъп,ъп и чакай да продам мойте на някой балък не вярвам....:
бил съм и на 1900 пункта и на 280 та не можеш ме излъжеш лесно...спекулант съм и портфеил повече от5К в момента не трябва..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАз имам акции и на нашта борса и навънка и разликата найстина е е огромна поне що се отнася до ликвидност , особено ако имаш по солидна сума според мойте представи. Но ще ме извиниш , защото постоянно натякваш че нямаш акции на нашта борса , а постоянно си пишеш в темите за БГ и малко прилича на тролене . Нищо лично .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАз имам акции и на нашта борса и навънка и разликата найстина е е огромна поне що се отнася до ликвидност , особено ако имаш по солидна сума според мойте представи. Но ще ме извиниш , защото постоянно натякваш че нямаш акции на нашта борса , а постоянно си пишеш в темите за БГ и малко прилича на тролене . Нищо лично .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЯсно, но за всички емитенти на БФБ ли ти е негативно мнението или само за част.
Тези новите инвеститори предполагам могат да четат и не е нужно ден през ден да им навирате размислите и страстите си без да сте на пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеОт 2002 съм на пазара но миналата година се преместих и не съжалявам ,бих се върнал ако видя обеми по 4-5 милиона на ден иначе си е загуба на време ,и цял ден ,ще слушаш как литвате и прочие ,мой съвет към Solid149 пробвай на вън за някой месец и ще разбереш разликата
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДобре е да се казва на новите инвеститори как изглежда БФБ и от другата страна .
Тези новите инвеститори предполагам могат да четат и не е нужно ден през ден да им навирате размислите и страстите си без да сте на пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТакива дето са от 2002ра на БФБ и миналата година са се преместили по света станахте вече много.... и всички сте много доволни...
Много ми е интересно какво правите все в темите свързани с БФБ, нали нямате?
Това за Вас би трябвало да е загуба на време или бъркам?
Коментар
-
Много са ми интересни хората като Лобос, които хем не харесват БФБ, хем все се навират в темите свързани с нея. Ма пишете си в темите които ви вълнуват и в които имате интереси бе хора! Аз например пиша само в темите свързани с български акции. Да сте ме видяли мен да плюя по чужди акции, борси, злато, петрол, валути? Няма такова нещо, нали? Айде сега се опитайте да се въздържате от коментари за БФБ и БГ акции след като нямате интерес
Коментар
Коментар