IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега да обосновем защо пиша тук акции нямам .нямам защото ПФ не купуват тук не купуват защо?
    Няма на кой да го продадат
    Няма кой да купи защо?
    Държавата ни е отрицателен прираст тоест след време тази инвестиция е губеща .икономика няма
    Тук пишат хора дето чакат ръст от 2008 и още няма защо?
    Ами защото няма кой да се излъже

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
      Някой питал ли се защо ПФ са пълни с кеш и не вкарват лев в БФБ?
      Ами ИП правят реклами на търговия но за БФБ и дума не се казва?

отрицателния прираст обяснява първата част от изречението. Имаш ли идея защо не вкарват лев в БФБ и защо ИП не рекламират БФБ? звучи ми като да е и в техен интерес, все пак печелят от комисионни...
      И кво да кажат ела бутни едни пари тук па после ти си мисли как ще излизаш

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        елементарен отрицателен прираст

отрицателния прираст обяснява първата част от изречението. Имаш ли идея защо не вкарват лев в БФБ и защо ИП не рекламират БФБ? звучи ми като да е и в техен интерес, все пак печелят от комисионни...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
          Костолани ли?
          не

Коментар

Нали знаеш 3 най важни правила за инвестиция?
            Костолани ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
              Ами те като тръгнаха по градовете на семинари и събирания да рекламират БФБ тя взе че падна!Тренда бил нагоре.....чужди инвеститори и т.н. сега ще са по внимателни с прогнозите!
              Нали знаеш 3 най важни правила за инвестиция?

Коментар

Ами те като тръгнаха по градовете на семинари и събирания да рекламират БФБ тя взе че падна!Тренда бил нагоре.....чужди инвеститори и т.н. сега ще са по внимателни с прогнозите!

Коментар

нищо нямаш
                  И аз нищо нямам.
                  BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Много пъти съм казвал, че имам много сделки, ама не сте вие хората на които да ги показвам
                    нищо нямаш

Коментар

Ами заради такива пиша дет нямат корава сделка а ни убеждават как всичко е ок
                      Пак питам Софикс имали сделка последната година ?
                      Аз съм се доказал ама тък не тук се заяждам и за какво и аз не знам?
                      Много пъти съм казвал, че имам много сделки, ама не сте вие хората на които да ги показвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Пич, ако ПФ са ти еталона за инвестиционна мисъл и ефективност.... айде да не вкарвам епитети..
                        Ами те не купуват на дъното бе пич, те купуват когато всичко е цветя и рози. Те ще ни изкупят на върха, на около +200% от тук
                        Ха и защо да купуват тук после на кой да го продадат?
                        ПФ са пълни с активи боклуци дай им хубава цена и ще те напълнят
                        Last edited by lobos; 18.08.2016, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Гледай кво нещо е съдбата тези дето се имат за най-умни, най-талантливи и най-хитри се набиха в най-големите дървета. Ама така яко се набиха, че да им държи влага с години И не стига че се натряскаха в избушеняци, ами и взеха да разказват на хората разкази с неочакван край Ма не правете така бе хора! Не се мъчете да ни убеждавате в неща, в които вие самите не вярвате! Ние ви познаваме. Чели сме ваши мнения. Знаем къде се набабанихте. Ви се опитвате да ни заблудите ли? Ми няма да ви се получат нещата!
                          Ами заради такива пиша дет нямат корава сделка а ни убеждават как всичко е ок
                          Пак питам Софикс имали сделка последната година ?
                          Аз съм се доказал ама тък не тук се заяждам и за какво и аз не знам?

Коментар

Пич, ако ПФ са ти еталона за инвестиционна мисъл и ефективност.... айде да не вкарвам епитети..
                            Ами те не купуват на дъното бе пич, те купуват когато всичко е цветя и рози. Те ще ни изкупят на върха, на около +200% от тук

Коментар

• Гледай кво нещо е съдбата тези дето се имат за най-умни, най-талантливи и най-хитри се набиха в най-големите дървета. Ама така яко се набиха, че да им държи влага с години И не стига че се натряскаха в избушеняци, ами и взеха да разказват на хората разкази с неочакван край Ма не правете така бе хора! Не се мъчете да ни убеждавате в неща, в които вие самите не вярвате! Ние ви познаваме. Чели сме ваши мнения. Знаем къде се набабанихте. Ви се опитвате да ни заблудите ли? Ми няма да ви се получат нещата!

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                                lobos, какво е твоето обяснение на този феномен?
                                елементарен отрицателен прираст

Коментар

Working...
                                X