IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
    Ако говорим за след 10 години броя на населението няма да се различава коренно много от сегашно, вярно че ще се пращат по малко пари от чужбина въпреки че пак няма да е драстично по-малко.Икономиката може да се преориентира по много начини че да е печеливша в такива условия,въпрос е на воля на държавата и управляващите.

- Виж сега , ти си добър в прогнозите !!!
    Би ли рекъл туй същото на Мурафетоф - в неговата тема ???

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      - E те за туй ми не излизат сметките и ми намалихте дневните
      Тури покрай теб още десетина и МАТЕМАТИКАТА ми се урАвни !
      Имен таз глупава държава ме съсипа но това е мой проблем това в Бг си стоиш и мълчиш

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Сега защо ПФ не инвестират в БФБ да погледнем 10 години на пред евро фондове няма прираста отрицателен бившите емигранти са остани без родители тук тоест няма се пращат пари към БГ няма на кой икономика няма ами тогава от къде да дойде ползата от инвестиция на БФБ
        Ако говорим за след 10 години броя на населението няма да се различава коренно много от сегашно, вярно че ще се пращат по малко пари от чужбина въпреки че пак няма да е драстично по-малко.Икономиката може да се преориентира по много начини че да е печеливша в такива условия,въпрос е на воля на държавата и управляващите.

Коментар

От 2002 съм на пазара но миналата година се преместих и не съжалявам ,бих се върнал ако видя обеми по 4-5 милиона на ден иначе си е загуба на време ,и цял ден ,ще слушаш как литвате и прочие ,мой съвет към Solid149 пробвай на вън за някой месец и ще разбереш разликата

- E те за туй ми не излизат сметките и ми намалихте дневните
          Тури покрай теб още десетина и МАТЕМАТИКАТА ми се урАвни !

Коментар

• Сега защо ПФ не инвестират в БФБ да погледнем 10 години на пред евро фондове няма прираста отрицателен бившите емигранти са остани без родители тук тоест няма се пращат пари към БГ няма на кой икономика няма ами тогава от къде да дойде ползата от инвестиция на БФБ

Коментар

Сега да обосновем защо пиша тук акции нямам .нямам защото ПФ не купуват тук не купуват защо?
              Няма на кой да го продадат
              Няма кой да купи защо?
              Държавата ни е отрицателен прираст тоест след време тази инвестиция е губеща .икономика няма
              Тук пишат хора дето чакат ръст от 2008 и още няма защо?
              Ами защото няма кой да се излъже
              На всички им е ясно че тази ситуация няма да продължи ВЕЧНО,но ако питаш КОГА също няма кой да ти отговори!
              ПФ-тата не са спирали да купуват но купуват по малко -тренда е надолу,2008 година прираста не беше по различен ,но тогава имаше кой да се "излъже" както се изрази.Ако след време се окаже губеща то може да е поради много причини ,но едва ли в основата ще стои прираста!

Коментар

• Сега да обосновем защо пиша тук акции нямам .нямам защото ПФ не купуват тук не купуват защо?
                Няма на кой да го продадат
                Няма кой да купи защо?
                Държавата ни е отрицателен прираст тоест след време тази инвестиция е губеща .икономика няма
                Тук пишат хора дето чакат ръст от 2008 и още няма защо?
                Ами защото няма кой да се излъже

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                  Някой питал ли се защо ПФ са пълни с кеш и не вкарват лев в БФБ?
                  Ами ИП правят реклами на търговия но за БФБ и дума не се казва?

отрицателния прираст обяснява първата част от изречението. Имаш ли идея защо не вкарват лев в БФБ и защо ИП не рекламират БФБ? звучи ми като да е и в техен интерес, все пак печелят от комисионни...
                  И кво да кажат ела бутни едни пари тук па после ти си мисли как ще излизаш

Коментар

елементарен отрицателен прираст

отрицателния прираст обяснява първата част от изречението. Имаш ли идея защо не вкарват лев в БФБ и защо ИП не рекламират БФБ? звучи ми като да е и в техен интерес, все пак печелят от комисионни...

Коментар

Костолани ли?
                      не

Коментар

Нали знаеш 3 най важни правила за инвестиция?
                        Костолани ли?

Коментар

Ами те като тръгнаха по градовете на семинари и събирания да рекламират БФБ тя взе че падна!Тренда бил нагоре.....чужди инвеститори и т.н. сега ще са по внимателни с прогнозите!
                          Нали знаеш 3 най важни правила за инвестиция?

Коментар

Ами те като тръгнаха по градовете на семинари и събирания да рекламират БФБ тя взе че падна!Тренда бил нагоре.....чужди инвеститори и т.н. сега ще са по внимателни с прогнозите!

Коментар

нищо нямаш
                              И аз нищо нямам.
                              BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Много пъти съм казвал, че имам много сделки, ама не сте вие хората на които да ги показвам
                                нищо нямаш

Коментар

Working...
                                X