Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
Коментар
� -
Онлайн семинар за акциите на БФБ - 4 октомври
Привет!
За информация: На 4 октомври от 18.30 ч. се провежда безплатен онлайн семинар „Българските акции до края на 2016 г.: Резултати и пазарни реакции“.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКъде е Булсона да ни обясни пак колко са скъпи и надценени ХЕС и МЦХ
Нали все му излизаше Математиката
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПетрол осъществява сплит на акциите си
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ite-si-225170/
Сега очакваме бум на покупките по 1 акция при Петрол АД.
0,40+2 лева=2,40 лева
4х0,40=1,60 лева
Life won't wait for you.
Коментар
� -
Петрол осъществява сплит на акциите си
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ite-si-225170/
Сега очакваме бум на покупките по 1 акция при Петрол АД.
Коментар
� -
Нали нямам много опит на БФБ, та реших да погледна колко пъти в историята си Софикс е пробивал 480 пункта нагоре и след златно пресичане, ами оказаха се два:
1. Единия път 2013 и 4-5месеца след това е стигнал 600 до фалита на КТБ и комата на ПИБ
2. Втория път е доста назад през 2004, след която са следвали 2005 и 2006
Каквото и да стане ни очакват бурни 7-8 седмици!
Успех на всички!
Last edited by tony1975; 26.09.2016, 07:20.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИнта ,въпреки тона ти ,ти взимаш страна , ти си си определил, от другата страна , а коя е другата страна на моята ...
Имам акции , мога да чета отчети ,мога да спекулирам ,мога да виждам в краткосрочен и средносрочен период срок на борсата и печеля от качването на акциите ,но не виждам ситуацията като розова и такава да бъде в близките години ,това в момента е просто като моментен лъч или лъчи в сивото ежедневие наречето БФБ и спекулата основно начинание да спечелиш някой леФ ,повтарям някой леФ а не левове......
Направо се потрисам от писания на някой наши корифей ,че сме се отделили от корелацията със западните борси ....На запад ще има бури и то скоро до 6 месеца....така че радвайте се на слънчевите лъчи ,колко и кратки да са те....
това което стана февруари ще бъде мноого розово....
та всичките ви макро данни и планове ще отидат в земята...та кое е по сигурно дали 30 процента в акции и кеш или 80 % в акции и кеш....там е разликата на вижданията ...
и в миналите 30 месеца не съжалявам за вижданията си а ти....можеш ли същото да кажеш...
да имаш и акции и репа и да си прав....
ТУК ВЕЧЕ МЕ ПРИЗЕМЯВАШ на своя територия, а аз не съм податлив !
Споделил съм виждането си за пазара и съм направил необходимото воден от това!!!
Нямам за цел да въвличам никой в рискове мои и избрани блата - според теб!
Аз съм си прашинка от света и като такава и ще си ме отвее ТОЙ ! Виж с теб е по различно и често го заявяваш- като управляващ го, то от там и тръна всичко ! Явно си привикнал с властта ! И УСПЕХА ти е до колене , тепърва ще си го управляваш , дано и за нас да се сетиш , щом го яхнеш и ни прехвърлиш де горещ - де по търпим картоф !
Коментар
�
Коментар