Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБуря в България заради разследване за пране на пари, насочено към българския премиер
https://www.elperiodico.com/es/inter...orisov-7858746
Коментар
-
Буря в България заради разследване за пране на пари, насочено към българския премиер
https://www.elperiodico.com/es/inter...orisov-7858746
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
държим се, обаче оптимизма дава фира
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеМоля да се придържате към темата!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Според мен по-хубавият и важен въпрос е ще има ли и други продавачи с пакети или беше "еднократен ефект".Напоследък се чува "чужденеца","Доверие","Родина" , "Алианц".......Какво провокира продажбите .....покрай това някои си разпродадоха портфейлите други останаха без кеш,други набълбучиха репа при падащ пазар.......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Според мен по-хубавият и важен въпрос е ще има ли и други продавачи с пакети или беше "еднократен ефект".Напоследък се чува "чужденеца","Доверие","Родина" , "Алианц".......Какво провокира продажбите .....покрай това някои си разпродадоха портфейлите други останаха без кеш,други набълбучиха репа при падащ пазар.......Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОбъркали сте темата с всички тия политически писания. Промяната става с конкретни действия а не с писане по форумиПредполагам че на следващите избори ще има някаква промяна но до тогава какво да си разтягаме локуми.
Дали минаха пакетите на големият продавач от последните 2 седмици?Last edited by спекуланта; 21.02.2020, 20:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Интересувах се от покупки при 2 позиции - Софарма и Хим. ПРи Софарма мисля, че свърши. При Хима е малко по-сложно, тъй като математически и там трябваше да е свършил, но имам усещането, че все още не е или има и друг продавач. Възможно е и да е подвел доста дребни да продават и затова бройките да излизат, но да са му останали още 40-50К примерно. Там, при Хима, акционерите са с по-лабилна психика според мен и по-лесно се подвеждат по вълната. Другите компании не ги следя към днешна дата и нямам представа къде колко е продал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Дали минаха пакетите на големият продавач от последните 2 седмици?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар