Първоначално изпратено от lalka 75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеМоля да се придържате към темата!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Според мен по-хубавият и важен въпрос е ще има ли и други продавачи с пакети или беше "еднократен ефект".Напоследък се чува "чужденеца","Доверие","Родина" , "Алианц".......Какво провокира продажбите .....покрай това някои си разпродадоха портфейлите други останаха без кеш,други набълбучиха репа при падащ пазар.......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Според мен по-хубавият и важен въпрос е ще има ли и други продавачи с пакети или беше "еднократен ефект".Напоследък се чува "чужденеца","Доверие","Родина" , "Алианц".......Какво провокира продажбите .....покрай това някои си разпродадоха портфейлите други останаха без кеш,други набълбучиха репа при падащ пазар.......Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОбъркали сте темата с всички тия политически писания. Промяната става с конкретни действия а не с писане по форумиПредполагам че на следващите избори ще има някаква промяна но до тогава какво да си разтягаме локуми.
Дали минаха пакетите на големият продавач от последните 2 седмици?Last edited by спекуланта; 21.02.2020, 21:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Интересувах се от покупки при 2 позиции - Софарма и Хим. ПРи Софарма мисля, че свърши. При Хима е малко по-сложно, тъй като математически и там трябваше да е свършил, но имам усещането, че все още не е или има и друг продавач. Възможно е и да е подвел доста дребни да продават и затова бройките да излизат, но да са му останали още 40-50К примерно. Там, при Хима, акционерите са с по-лабилна психика според мен и по-лесно се подвеждат по вълната. Другите компании не ги следя към днешна дата и нямам представа къде колко е продал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Дали минаха пакетите на големият продавач от последните 2 седмици?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Здравко, тази ситуация не е нова..През Турското робство, когато РАКОВСКИ , ЛЕВСКИ И БОТЕВ, а многото други луди глави са искали промяна много хора масово са им отговаряли , че са хаймани и айдуци- защо ни била свобода , когато българина не можел да се управлява сам, не бил дорасъл, когато щяли да загубят големите турски пазари..Имало едни други , които били автономисти- да сме чакали да ни даде султана автономия, че бил дал някаква свобода и можело да даде и други..Трети пък още щом разберели за комитите ходели и ги донасяли в конака и ги наричали предатели..
Същото беше и Живков беше същото положението- само се приказваше шепнешком и много хора се натискаха да стават партийци за постове и облаги се кълняха на БКП..Да имаше и честни комунисти, но те не се къпеха в облаги и не гонеха постове..Случайно ли е, че много от тези комунисти бяха първични дисиденти- Русенската група за чист въздух..Пак комунисти свалиха Живков ..
Момчета може ли да попитам ПРОСТИЧКО- КАК ДА СЕ РАЗВИВАМЕ КАТО НЕ ИСКАМЕ ПРОМЯНА..КАК ДА СПРЕ КОРУПЦИЯТА КАТО НЕ ГИ СМЕНЯМЕ..КАК ДА НЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕС, КАТО НЕ ИСКАМЕ ДА ПРАВИМ РЕФОРМИ И ПРОМЯНА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
То и аз вашата логика не мога да я разбера ! Нямало кой да дойде и затова да им търпим безобразията ли ? То сигурно и в миналото така са разсъждавали и затова сме имали 45 години комунизъм и 500 години робство ! Сигурно и тогава е нямало кой и е нямало алтернатива ! Като няма кой от сегашните, ще се появят нови лица, чисти и некорумпирани, а не да казваме няма кой, и тези сегашните да си правят каквото си искат !Last edited by 15%; 21.02.2020, 19:51.Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
То и аз вашата логика не мога да я разбера ! Нямало кой да дойде и затова да им търпим безобразията ли ? То сигурно и в миналото така са разсъждавали и затова сме имали 45 години комунизъм и 500 години робство ! Сигурно и тогава е нямало кой и е нямало алтернатива ! Като няма кой от сегашните, ще се появят нови лица, чисти и некорумпирани, а не да казваме няма кой, и тези сегашните да си правят каквото си искат !
и да се появът читави няма кой да ги избере. Обществото е в дългосрочен упадък и пак ще избере грешните отделно това корелира със западането глобалния либерален ред........................Last edited by Todor Sabev; 21.02.2020, 19:52.
Коментар
-
То и аз вашата логика не мога да я разбера ! Нямало кой да дойде и затова да им търпим безобразията ли ? То сигурно и в миналото така са разсъждавали и затова сме имали 45 години комунизъм и 500 години робство ! Сигурно и тогава е нямало кой и е нямало алтернатива ! Като няма кой от сегашните, ще се появят нови лица, чисти и некорумпирани, а не да казваме няма кой, и тези сегашните да си правят каквото си искат !
спомням си един такъв дето ни "оправи" за 800 дни ......... а после негова издънка ни ''оправя'' 10 години вече...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар