If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямало кой да продава, защото шорт фонда бил празен Сега пак всички можем да се бием в гърдите, че сме на печалба.
- Откъде ти е доходността?
- От шорт фонда на Никиту
Четирима заразени срутиха БФБ. Да ви имам борсата! Правителството е неадекватно, доколкото проспа два месеца и не се подготви за социален срив. Дано поне сега се усетят и започнат да създават нов порядък на доставки на стоки, защото паниката обхваща все по-широки слоеве от населението.
Четирима заразени срутиха БФБ. Да ви имам борсата! Правителството е неадекватно, доколкото проспа два месеца и не се подготви за социален срив. Дано поне сега се усетят и започнат да създават нов порядък на доставки на стоки, защото паниката обхваща все по-широки слоеве от населението.
Не знам за останалите, но аз си освободих следобеда и отивам да пазарувам запаси от храна. Нещо работата много започна да се сгов*ява и трябва да се действа навреме.
Ти се шегуваш ама в момента Хим капитулира ,репата гърмят а няма купувачи.....
Това се очаква от месеци, има куп коментари и информация, но някои чакат последния момент като междувременно ни убеждават, че ралито те първа предстои.
Честито под 500!
Чакам на buy, ама пусто "ами ако продължи още"? Дали пък да не си сипя едно (мина 12ч все пак, не е толкова рано) и да изчакам до утре?!
Коментар