If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей,мисля че имаше друга тема, но ще ти отговоря тук:
Моя топ избор все още са: Сфарм;Монбат и BREF .
Снощи решението на ФЕД "подпали" боорсите и се надявам до следващото заседание през декември и на БФБ да се появи един оптимизъм и да видим страхотни октомври и ноември
Днес има изказване на Драги ,той да не вземе да ги изгаси преждевременно....
Благодаря за мнението, ще разгледам Монбат и стара планина, вероятно и хика
Здравей,мисля че имаше друга тема, но ще ти отговоря тук:
Моя топ избор все още са: Сфарм;Монбат и BREF .
Снощи решението на ФЕД "подпали" боорсите и се надявам до следващото заседание през декември и на БФБ да се появи един оптимизъм и да видим страхотни октомври и ноември
И ще получи следните отговори...
консервативните ще го насочат...бреф , атерата ,адсица на Фармата....
по рисковите ще го насочат.. фармата ,монбат , стара планина и сие ..
още по рисковите като мен хиката , Гагарин ,табака..
най рисковите тим и сие ,еубг и сие , фиб.....
и хазартните типове Енемона , петрол , разните слабо ликвидни Енергоремонт, слънчев бряг ,катекс...
и всичките мислят как да се отърват от горещия картоФ....
Благодаря за мнението, ще разгледам Монбат и стара планина, вероятно и хика
Монти прав си, но все пак има избор...Днес е доказателство за консервативния подход
Като има сериозен купувач ,колкото и да е дребен по цялата палитра от акции ....и като му помогнем двама ,трима и качваме борсата в по слаболиквидните от софикс ....просто не му позволихме да пазарува на маркета спокойно а само на пазарна и то нагоре.......
Но като свърши...
Не знам какво точно искаш да кажеш, ако си зададеш въпроса по-конкретно ще се опитам да ти отговоря. А иначе портфейла ми е на + и от създаването и от началото на годината.
Румъния има за първото полугодие на 2016 г. ръст на брутния вътрешен продукт 6% и е привлякла 3 пъти повече инвестиции от България заради намаляването на корупцията.
На глава от населението Румъния има около 25% повече БВП от България....
Няма лошо бе, Кире. Сега всеки може да купува всичко и навсякъде. Ти след като се впечатляваш от икономиката на Румъния, защо не купуваш румънски акции? Аз не знам защо не си търгувате на борсите които харесвате, ами е нужно да спамите тук и да ни казвате такива неща. То ние си знаем, че има по-добре от нас, но пък искаме да инвестираме в нашите си компании и нашата си икономика. Това ли ви е трън в очите?! Ние инвестираме нашите пари, не вашите. Та такива ми ти работи
Румъния има за първото полугодие на 2016 г. ръст на брутния вътрешен продукт 6% и е привлякла 3 пъти повече инвестиции от България заради намаляването на корупцията.
На глава от населението Румъния има около 25% повече БВП от България....
Коментар