Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРумъния има за първото полугодие на 2016 г. ръст на брутния вътрешен продукт 6% и е привлякла 3 пъти повече инвестиции от България заради намаляването на корупцията.
На глава от населението Румъния има около 25% повече БВП от България....Last edited by SOFIX; 21.09.2016, 19:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе знам какво точно искаш да кажеш, ако си зададеш въпроса по-конкретно ще се опитам да ти отговоря. А иначе портфейла ми е на + и от създаването и от началото на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНяма непогрешим човек но не съм грешал две години в кардиналното направление надолЕ........
Въпроса в момента не е дали съм спечелил а дали съм загубил на нашата борса или не съм загубил ....щото 99% са на загуба.....е ти и Софикс не сте на загуба налЕ........
Човек който нищо не прави също е непогрешим.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеdesperado, такива коментари обикновено се разменят на лични..Избери си няколко ника, питай ги сравни предложенията и после ги анализирай..
Успех..
консервативните ще го насочат...бреф , атерата ,адсица на Фармата....
по рисковите ще го насочат.. фармата ,монбат , стара планина и сие ..
още по рисковите като мен хиката , Гагарин ,табака..
най рисковите тим и сие ,еубг и сие , фиб.....
и хазартните типове Енемона , петрол , разните слабо ликвидни Енергоремонт, слънчев бряг ,катекс...
и всичките мислят как да се отърват от горещия картоФ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЩе си позволя да дам следният коментар. Забелязал съм, че никога не грешиш или поне имаш такова мнение за себе си. Аз понякога бъркам. Това е една от причините поради които не съм милиардер. Обаче се замислям как човек, който никога не е сбъркал на нашата борсичка няма поне десетки милиони левове. Явно най-трудното нещо на този свят е човек да осъзнае своят погрешимост. В това няма нищо лошо, не е срамно и е огромен скок в човешкото развитие.
Приятни празници.
Въпроса в момента не е дали съм спечелил а дали съм загубил на нашата борса или не съм загубил ....щото 99% са на загуба.....е ти и Софикс не сте на загуба налЕ........
Човек който нищо не прави също е непогрешим.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз не съм фактор ,верно а ти си класически трол и това е верно ....
Мойта прогноза за спад ще бъде след като фонда попълни акциите си.....а ти както винаги се изказваш неподготвен.....
Тролиш приятелю и немаш пари а тролиш и дразниш ....
Приятни празници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМнения, които не са по същество, а са разсъждения на тема "Кой е трол", ще бъдат трити. Достатъчно се заяждахте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПросто припомням, защото някои хора имат много къса памет или просто така им изнася.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПросто припомням, защото някои хора имат много къса памет или просто така им изнася.и въпреки това не е скочил индекса...
така че всеки греши но моята грешка е никаква за портфеила ми а за теб е мнооого голяма вече 2 години си криеш акциите и сделките ....ти си като Пинокио с дълъг нос до малкия пръст на левия крак.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоже и глупаво да е...но следват 4 дни празници след поредица отпуски и празници и пред заплата , очаквам поне две позиции да се продадат от мойте....
Коментар
Коментар