If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам какъв е този "професионалист", за който да промени настройките за non Unicode програми е проблем. Само да попитам - когато в Outlook имаш имейл, който се визуализира с въпросителни, сменяш ли MicroSoft с по-конкурентни?
Пич, сравнението ти е толкова неадекватно, че просто не знам как да го коментирам!
Не, всичко по EFOCS инсталацията е ОК. Мога да вляза в платформата, мога и да търгувам. Въпросът е, че нито един уважаващ себе си професионалист няма да тръгне да си бърника настройките на Windows и да си потроши всичко останало, само за да му се визуализира правилно някаква си там платформа за търговия. Повечето хора (като мен) ще предпочетат друга, конкурентна платформа.
Не знам какъв е този "професионалист", за който да промени настройките за non Unicode програми е проблем. Само да попитам - когато в Outlook имаш имейл, който се визуализира с въпросителни, сменяш ли MicroSoft с по-конкурентни?
Румънската икономика нараства с 6% през второто тримесечие на 2016 спрямо същия период на 2015, става най-бързорастящата икономика в Източна Европа. И през 2015 Румъния бе с най-голям ръст.
Очевидно някой някъде в правителството им прави правилните неща.
И борбата им с корупцията вече има сериозен икономически ефект.
Корупцията убива. Понякога- буквално. Но по-често косвено, като изяжда икономиката на държавата.
Не, всичко по EFOCS инсталацията е ОК. Мога да вляза в платформата, мога и да търгувам. Въпросът е, че нито един уважаващ себе си професионалист няма да тръгне да си бърника настройките на Windows и да си потроши всичко останало, само за да му се визуализира правилно някаква си там платформа за търговия. Повечето хора (като мен) ще предпочетат друга, конкурентна платформа.
С Windows 10 нямам никакви проблеми.Шрифтовете са си о.к. и си работи нормално.Колкото до останалата част - след като Чавдар Кънчев ги продаде спряха да правят нововъведения и да развиват платформата. Но като се има предвид мажовеца вече не ми е чудно.
Ей така изглежда при мен:
Страх ме е да си помисля какво друго ме чака, щом още тук е така!
Платформата на еврофинансистите е още по-дървена. Правена е като за Windows XP и на Windows 10 много от нещата излизат с грешни шрифтове и не може да се прочете нищо. Нямат онлайн платформа, нямат и мобилна платформа. Единственият плюс е директната връзка към Германия. За попечителските такси - обслужващият персонал в офиса им на центъра абсолютно неадекватно не успя да отговори на въпроса ми имат или нямат такива такси и ме препратиха към другия им офис.
С Windows 10 нямам никакви проблеми.Шрифтовете са си о.к. и си работи нормално.Колкото до останалата част - след като Чавдар Кънчев ги продаде спряха да правят нововъведения и да развиват платформата. Но като се има предвид мажовеца вече не ми е чудно.
Коментар