If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що, аз даже съм си намислил по кой член да ги пускам
Член 12
Манипулиране на пазара
1. За целите на настоящия регламент манипулирането на пазара включва следните дейности:
а)сключване на сделка, даване на нареждане за търговия, както и друг тип поведение, което:
i)дава или е вероятно да даде неверни или подвеждащи сигнали по отношение на предлагането, търсенето или цената на финансов инструмент, свързан спот договор за стоки или продаван на търг продукт, основан на квоти за емиси
Както казах не е моя работа да преценявам има или не манипулация
Двузначно е щом продаваш нормално е да има и купувач .просто толкова ми е кеша
Пускай бе.
То на Бфбту се въртят манипулации за милиони и никой не го е еня ,кво остава .
Незнам за наложена глоба за манипулации от 2007 година насам, според сайта на КФНту
Нищо няма да докладваш .просто няма мотив за какво пазар си е продаваш аз купувам това кеф ми 1 лот кеф ми 2 лота
Що, аз даже съм си намислил по кой член да ги пускам
Член 12
Манипулиране на пазара
1. За целите на настоящия регламент манипулирането на пазара включва следните дейности:
а)сключване на сделка, даване на нареждане за търговия, както и друг тип поведение, което:
i)дава или е вероятно да даде неверни или подвеждащи сигнали по отношение на предлагането, търсенето или цената на финансов инструмент, свързан спот договор за стоки или продаван на търг продукт, основан на квоти за емиси
Както казах не е моя работа да преценявам има или не манипулация
Що се правите че не разбирате бе да му еба мамата?! Според вас нормално ли е човек да купи или продаде по една акция от няколко емисии точно когато борсата затваря? По интересното обаче е че точно пък тези емисии са включени в изчисляването на борсов индекс
Да нормално след като цял ден се купуват по една акция .що да не се купува до край проблем няма нали
Слабо ме интересува несериозно или сериозно. Не е моя работа да преценявам има или не манипулация. Това си е работа на КФН, моята работа е да пусна сигнал ако някой ме изнерви.
Пускай бе.
То на Бфбту се въртят манипулации за милиони и никой не го е еня ,кво остава .
Незнам за наложена глоба за манипулации от 2007 година насам, според сайта на КФНту
Що се правите че не разбирате бе да му еба мамата! Според вас нормално ли е човек да купи или продаде по една акция от няколко емисии точно когато борсата затваря? По интересното обаче е че точно пък тези емисии са включени в изчисляването на борсов индекс
Ъхъ, значи се наговарям с теб да купиш от мен, и след това те докладвам теб - че аз трябва да съм идиот за да направя такова нещо - това реално означава да се докладвам и себе си
Нищо няма да докладваш .просто няма мотив за какво пазар си е продаваш аз купувам това кеф ми 1 лот кеф ми 2 лота
Ами няма да има може искам да си взема един лот само е тъка за кеф пък и толкова ми позволява портфейла бедна работа
Ъхъ, значи се наговарям с теб да купиш от мен, и след това те докладвам теб - че аз трябва да съм идиот за да направя такова нещо - това реално означава да се докладвам и себе си
Слабо ме интересува несериозно или сериозно. Не е моя работа да преценявам има или не манипулация. Това си е работа на КФН, моята работа е да пусна сигнал ако някой ме изнерви.
Ми аз имам някакви кинти на БФБ мога ти купя един лот ако кажеш къде продаваш
Не виждам къде е проблема
Това е не сериозно и за какво да го докладваш?
Може му трябва толкова на човека или най нормалното за БФБ има толкова кеш?
И тогава кво правим?
Преди време имаше същия казус с купуването на тези акции.... сега си ги продава....
Преди време, когато пазарът падаше, някой наистина купуваше.
Сега някой продава. Какво да си мислим за пазара и бъдещето му, ако трябва да търсим логика?
Коментар