If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
питал съм ги за допълнителни функции - насочват към настолната платформа, мобилната е един вид само като бонус
защо телефонни поръчки? пускат си се през платформата и мобилна и настолна... е сега за Епъл не знам.. не съм им фен и нямам
при Карол единствено ме дразнят новите такси... каквото и да изкарваш е левче незаявисимо дали каса или превод.. и май ще отварям нова сметка при Еврофинансистите
Платформата на еврофинансистите е още по-дървена. Правена е като за Windows XP и на Windows 10 много от нещата излизат с грешни шрифтове и не може да се прочете нищо. Нямат онлайн платформа, нямат и мобилна платформа. Единственият плюс е директната връзка към Германия. За попечителските такси - обслужващият персонал в офиса им на центъра абсолютно неадекватно не успя да отговори на въпроса ми имат или нямат такива такси и ме препратиха към другия им офис.
Какво и е хубавото?
Няма история на сделките, има само еднодневни поръчки и Т.н.
Възможно най-евтиния вариант на мобилен сайт.
Нямат версия за операционна система на Apple на десктоп компютър ..,
В 2016 год. да разчитат на телефонни обаждания за поръчки, много разочароващо!
Не съм проверявал при другите посредници същото положение ли е??
На бенча платформата е добра, а имат и мобилна апликация която също ме кефи
питал съм ги за допълнителни функции - насочват към настолната платформа, мобилната е един вид само като бонус
защо телефонни поръчки? пускат си се през платформата и мобилна и настолна... е сега за Епъл не знам.. не съм им фен и нямам
при Карол единствено ме дразнят новите такси... каквото и да изкарваш е левче незаявисимо дали каса или превод.. и май ще отварям нова сметка при Еврофинансистите
обаче напоследък оправиха бъга с пускането на поръчки продава където преди трябваше да се цъка 10000000000000 пъти, докато смени от бай на сел....
иначе не е лоша платформата стига да работи :Д
Какво и е хубавото?
Няма история на сделките, има само еднодневни поръчки и Т.н.
Възможно най-евтиния вариант на мобилен сайт.
Нямат версия за операционна система на Apple на десктоп компютър ..,
В 2016 год. да разчитат на телефонни обаждания за поръчки, много разочароващо!
Не съм проверявал при другите посредници същото положение ли е??
Днес за това ще е по-слаб оборота
Каролци така и не се навиха да си направят един съвременен Апликейшън за търговия и да не се занимават с мобилни версии...
Коментар