Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПФБК мисля че приключи някакви клиентски пакети при Хим и Софарма с края на месеца. Така нарисувахме хубава мини корекцийка и с новия месец започваме нов, още по-силен ръст. Така си въобразявам аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ какво толкова е станало???
Аз виждам неща, които са съвсем нормални за една борса. На всеки който се занимава с борсова търговия му е ясно че движенията не са само в една посока.
време на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеколко да се разпродаваше !?!? Индекса все още е над 460, не е някакво сериозно разпродаванеСамо дано другата седмица не кажем "споко.......,засега сме над 450"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ какво толкова е станало???
Аз виждам неща, които са съвсем нормални за една борса. На всеки който се занимава с борсова търговия му е ясно че движенията не са само в една посока.
Сега требваше да тестваме на 500 а се връщаме на 450...
паднаха всички по свестни акции.....а се вдигнаха така наречените шитове и там си останаха....
Това холдинг варна , фиб , МиС , ССВ все убави акции....и мойто ХИКА и тя е във върховете ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеи след "страховитите" ти разпродажби индекса стои пак тамА утре ако мине 470 пак ли ще говорим за разпродажби?
Къде стои индекса ....ами там където преди две години....
А това че някой купува в последните минути на сесията но 5 акции не значи че е минал някакво ниво 470 е същото ниво като 450 и 430 ...разликата е че са по ниски....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми продаваше се тези дни...
Софарма , монбат , трасе , хим ,зърнени храни , доверие, Булгартабак....колко да се разпродава.....
А утре ако мине 470 пак ли ще говорим за разпродажби?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеколко да се разпродаваше !?!? Индекса все още е над 460, не е някакво сериозно разпродаване
Софарма , монбат , трасе , хим ,зърнени храни , доверие, Булгартабак....колко да се разпродава.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеКъде ти кеширахаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАйдее, пак занулих кеша! Ей, тамън остане някой свободен лев в платформата и почна да се чудя къде да го пренасочвам и все се намира някой продавач да ме изкуши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПредлагат се на по НИСКИ цени от предишните .....
Ако ме питаш цялата борса се разпродаваше....
:
Коментар
Коментар