If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айдее, пак занулих кеша ! Ей, тамън остане някой свободен лев в платформата и почна да се чудя къде да го пренасочвам и все се намира някой продавач да ме изкуши.
Благодаря, видя се че имаше връзка, явно и Софарма се е разпродавала
Колко да продава още Важното е, че акциите се приемат от пазара и изкупуват
Предлагат се на по НИСКИ цени от предишните .....
Ако ме питаш цялата борса се разпродаваше....
Софикс лупка мечките а те бягат ,бягат ...на колкото дадат ...
Нали не се сърдиш ....ами истината е че тези пари на спекулантите с който влезнаха /включително и малко мой са вече блокирани/ а излизналите никога няма да се върнат на БФБ....ама никога и ще са поредните...
ПФБК мисля че приключи някакви клиентски пакети при Хим и Софарма с края на месеца. Така нарисувахме хубава мини корекцийка и с новия месец започваме нов, още по-силен ръст. Така си въобразявам аз
Благодаря, видя се че имаше връзка, явно и Софарма се е разпродавала
Колко да продава още Важното е, че акциите се приемат от пазара и изкупуват
Хим и Доверие се разпродават днес, ако някой знае от кого да сподели
ПФБК мисля че приключи някакви клиентски пакети при Хим и Софарма с края на месеца. Така нарисувахме хубава мини корекцийка и с новия месец започваме нов, още по-силен ръст. Така си въобразявам аз
А дано е свършил......аз като чета консолидираните резултати на повечето компании се влошават пък не знам .От друга страна те и като се подобряваха борсата не реагира съвсем в унисон с тях.....
п.п. Но и Сашо не звучеше да е съвсем убеден в положителния тренд!
Коментар