If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никой не се заяжда .магазини бол .нали като купим трябва и да го продадем а не да набучим едни пари за години напред,.я влези някой в магазина отново за сега купувачите предпочитат другите магазини с повече артикули и повече налични и хубави стоки ,нали знаеш клиента с кеша е цар, магазини бол
+1
на този нашия магазин са му много прашни витрините...та ще трябва доста лъскане да падне за да видим отново небето или поне сияещото слънце
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Аз не съм на пазара за една година бе пич. Мога и 2-3 г. да стискам зъби и да чакам пазара да види това което аз съм видял, но знам че когато това се случи чакането ще си е заслужавало. Да чакаш 3 г. за 200% доходност според мен си е добра оферта и ме устройва
Както върви - ще си чакал 20 години за 30% от вложенията... ясновидеца.
Батя, ще ти дам пример с...теб!
Колко години са ти замразени средствата в една банкова позиция?
Аз не съм на пазара за една година бе пич. Мога и 2-3 г. да стискам зъби и да чакам пазара да види това което аз съм видял, но знам че когато това се случи чакането ще си е заслужавало. Да чакаш 3 г. за 200% доходност според мен си е добра оферта и ме устройва
Вие като сондирате, не знам с какво го правите, но май пропускате/нарочно или не/ едни приятни движения при БРЕФ, Хим,Неохим, ПИБ, ЦКБ, Гагарин и т.н. Но като седите в магазина само за да се заяждате с тези които си пазаруват така ще е.
Никой не се заяжда .магазини бол .нали като купим трябва и да го продадем а не да набучим едни пари за години напред,.я влези някой в магазина отново за сега купувачите предпочитат другите магазини с повече артикули и повече налични и хубави стоки ,нали знаеш клиента с кеша е цар, магазини бол
Вие като сондирате, не знам с какво го правите, но май пропускате/нарочно или не/ едни приятни движения при БРЕФ, Хим,Неохим, ПИБ, ЦКБ, Гагарин и т.н. Но като седите в магазина само за да се заяждате с тези които си пазаруват така ще е.
+111
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Парите са в ръката ми, въпроса е:
Да ги прибера обратно в джоба или да купя нещо?
Май и аз се опитвам, да разбера БФБ мотивацията си..
Тук предпазливостта ми е правило №1, защото става въпрос за
много дълго време затваряне на пари при грешен ход или минимална загуба при навременен изход.
Ниска ликвидност, липса на движения, липса на доверие, липса на чужди инвестиции. Ръката се прибира.
За Хим и ПИБ съм съгласен. Имаше заслужаващи вниманието движения. След това върнаха. Наблюдавам ги с цел потвърждение на посоката нагоре. Дааа, зная, сега някой ще каже: "ти докато получиш потвърждение, движението ще свърши...".След това аз ще му кажа - "то движението ако ще е толкова, по добре да не съм там.."
Така ще се лъжем, ще бием мечета без видим резултат..
Като дойде момента, вътрешният усет сам ще натисне бутона.
Коментар