Първоначално изпратено от vendetta89
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
питал съм ги за допълнителни функции - насочват към настолната платформа, мобилната е един вид само като бонус
защо телефонни поръчки? пускат си се през платформата и мобилна и настолна... е сега за Епъл не знам.. не съм им фен и нямам
при Карол единствено ме дразнят новите такси... каквото и да изкарваш е левче незаявисимо дали каса или превод.. и май ще отварям нова сметка при Еврофинансистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеобаче напоследък оправиха бъга с пускането на поръчки продава където преди трябваше да се цъка 10000000000000 пъти, докато смени от бай на сел....
иначе не е лоша платформатастига да работи :Д
Няма история на сделките, има само еднодневни поръчки и Т.н.
Възможно най-евтиния вариант на мобилен сайт.
Нямат версия за операционна система на Apple на десктоп компютър ..,
В 2016 год. да разчитат на телефонни обаждания за поръчки, много разочароващо!
Не съм проверявал при другите посредници същото положение ли е??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеВече 30 мин. не мога да си заредя мобилната платформа на Карол.
Някой има ли подобен проблем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеза сега все още сме в ритъма на танца
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеза сега все още сме в ритъма на танца
бъххх....... айде техничартие да казват да купуваме ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГледам Никиту Василев се е изходил за възход и параходът пак взе да потъва.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПФБК мисля че приключи някакви клиентски пакети при Хим и Софарма с края на месеца. Така нарисувахме хубава мини корекцийка и с новия месец започваме нов, още по-силен ръст. Така си въобразявам аз
Коментар
Коментар