IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някои чакат за това месеци, години даже а вас ви огря за един ден.Благородно ви завиждам
    Life won't wait for you.

Коментар

• Монти аз от много години разправям,че тая игра не е за всеки.Много играчори въобще не усещат пазара.Тая корона вирус само забърза срива но той беше неизбежен.От миналата година им разправям,че американците се свиха ама кой да слуша.Нищо ще преглътнат загубите и като имат работа ще преживяват някак си а за борсата мнозина ще забравят .

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

няма смисъл да ме каниш ...... нали съм бил свидетел на осредняванията ти...

Тамън щях да те питам ония 100 т твой ли са първите на 1,1.... Онзи ден взимаше на 1,70 ,после 1,60 после обяви на 1,40 край на продажбите та се притесних.....
        как е самочувствието ,гледам репо ни заблуждаваш си взел на 40 стинки ли го взе....щото няма идиот да ти даде по скъпо...

Благойчо ,аз не я разбирам ама ти си карък като ника си.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
          Погром ! Портфейлите се топят като сняг !
          Ако знаеш как ме кефи тоя срив.Имаше едни дето ми обесняваха как да съм купил артии по на 1.80 цкб и 2.40 хим вместо НИ.Аз обаче продадох 2017 накупих имоти и сега всичките носят много хубав доход.Междувременно бизнеса ми работеше и генерирах още кеш и сега ще купувам евтини артии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Мога да ти те поканя да видиш акции на Лайв чоис ,ПЧБ,хранков ,налични , безналични на Химко , ОЦК ,Мостове , Пътища , Кремиковци ,КТБ,Енергони ,Енемона все участници в Софикс.....последните три още стоят в платформата....
            няма смисъл да ме каниш ...... нали съм бил свидетел на осредняванията ти...

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• За пръв път пиша от 10 г. насам. Преди месец продадох всичко и си прекратих договора с ИП. От 15 г. за пръв път нямам ИП и не търгувам.
              Днешната сцена ме прати обратно 2007 - 2009, където гледахме ОЦК 140, хим 15, Пътища 48000 и после ОЦК 140 - 89 - 72 -62 -52 - 21 - 12 - 0,00
              Гледам CNN NYSE пак здраво в червено, а и всичко останало.

Няма как там да е червено, а при нас да цъфти. Утре трагедията ще продължи според мен. Въпросът е докъде и за колко дълго. И колко ще останат на БФБ, ако сцената от 2008 г. се повтори, защото тогава, а и след това много излязоха/получаха/спряха да търгуват.

Днес бе лошо за акционерите, интересно колко и кога ще стане добре за бъдещите инвеститори, защото както си закрих сметката при ИП при СОФИКС под 400 пак мога да се върна и да съм дългосрочен за печалби от по 100 - 200 %

Нищо от написаното от мен в този пост не е съвет за инвестиция, покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                Участниците на БФБ нали все се оплакваха, че нямало ликвидност. Ето сега при тези цени има много хубава ликвидност, което показва, че е справедлива цената, а до сега активите са били много набалончени. Така си мисля аз.
                Чудесни цени днес.Взех от тъпия Потъник понеже съм убеден че льольовците ще купуват близките дни или седмица на около 1.25-1.30 и ще им го продам с удоволствие.Обичам я тая игра.С прозрачни хора на бфб чудесно се играе .

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                  Днес се наслаждавах на купона
                  Припомних си неща от преди 11-12 години
                  Пълна забава!!!
                  Last edited by Minka; 09.03.2020, 18:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Мисля, че исторически може да се каже, че днес е "черния понеделник". Не си спомням друг такъв ден.
                    Горещият понеделник! Това от температурата, де са вдигнали покрай коронавируса.

Коментар

Софикса подмина кота 500 като малка гара ! Спад с над 10% не се вижда всеки ден, да не говорим за сгромолясването на някои акции !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                        Погром ! Портфейлите се топят като сняг !
                        Големият въпрос е друг!

Сега след като на Запад обещаят и небесата и там пазара в "период" се стабилизира и върне.
                        Тук с обеми 1000-5000, връща също да речем и трие тези 10%!

Какво прави средния инвеститор тогава обаче?

Излиза? Или ще се опита да гони на "кучето опашката"?

Не съм виждал куче да си хване опашката, но съм виждал хора да губят пари!

Коментар

Не може се сравняват. Днес просто се фърляха в Марианската падина. И се давеха от коронавирус. Странни времена!

Коментар

• Днес се наслаждавах на купона

Коментар

• В интерес на истината новините ще са само лоши.. повече болни... повече карантини.. повече смъртни случаи.. фалити на фирми.. авиокомпании.. хотели.. атракционни.. заведения.. и каквото се сетите..... Май прасетата ще бъдат жертвани

Коментар

• Погром ! Портфейлите се топят като сняг !

Коментар

Working...
                                X