Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Не разбирам какъв е точно спора ви, но вижте какво мисли новата шефка на КФН:http://www.capital.bg/biznes/finansi...vider=facebook
С тези идеи умира още една причина за надежда на БФБ с новия шеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМонти много лични нападки взе да използваш - какво ти става бе човек?
На вън е страхотен ден, излез със Мечето Цвети, ние до сега бяхме в центъра за занаяти в Стария град, а ти дращиш тук и ме обвиняваш в разни щуротии.
Спирам защото не търся този тон и не научавам нищо от перчене и този тип разговори.
Бъди здрав и искренно ти желая успех с инвестициите ти в Петрол, Гагарин, Табака, международни пазари и там каквото си избрал за ценно.
Хубав и усмихнат ден!където се псуват по малко от колкото тук.....
А ако някой се познава .....не съм аз виновен.
Коментар
-
Монти много лични нападки взе да използваш - какво ти става бе човек?
На вън е страхотен ден, излез със Мечето Цвети, ние до сега бяхме в центъра за занаяти в Стария град, а ти дращиш тук и ме обвиняваш в разни щуротии.
Спирам защото не търся този тон и не научавам нищо от перчене и този тип разговори.
Бъди здрав и искренно ти желая успех с инвестициите ти в Петрол, Гагарин, Табака, международни пазари и там каквото си избрал за ценно.
Хубав и усмихнат ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеИмаш ли нужда от доказателства ? Ще ги задоволя на минутата !
Първо си отбележи , кога съм пускал графики , па макар и с неуспешно прикачване,
но те вървят с дата на изчертаването !
Все пак има оса и като отворя книгата с акционерите имат някой по 100 акции а шума е за милиони ...сделките през деня го показват...
Фенщината е повече от професионализма....
А като покажа сделки през два дни за 50-100 лв после се скъсвате от подиграфки а акциите са колкото съм спечелил като цена....
купувате акции на датите за дивидент и заплата ....просто смешно ми е ...
Нищо лично ,но все пак това не е набиране на акции на ЦСКА, холдинг Варна е показател на нивото на качеството на инвеститорите във БФБ........
Смеете са сделки за 50 лв от маржа а над 1000 човека се наредиха при холдинг Варна за тези 40 лв през три месеца и то несигурни ....
малко самокритика и самоанализ е нормално ....
НалЕ...
По качественото избяга навън от 2008 г а вие се мъчите да се сравнявате с тях...
За това форума е така...
Питат ме за какво се занимават с вас никове от 2005-7 г. /мазохист ли см/ами някой требва да има опонент и да отговаря на тия постоянни обиди към дребния инвеститор....
Преди да се пише във форума се четеще по две години и после почваше сега всеки вложил 400 лв почва да дава акъл и да обижда....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕдинственото , което мога да ти кажа е , че тази ти система те е направила това , което си !Дано да не се харесваш само ТИ !
За такива дребни стотинки , занимаваш прекалено много хора и ги кичиш с етикети !
НЕ СЧИТАШ ли че е така ? - дано да съм аз прекалилия с истината !
Още веднъж извинявай !
Всичките държите милиони и печелите милиони а сделките са за 20 К на ден и то напоследък а от две годи и 6 месеца е надолЕ без корекция нагоре и не може да стигнете в София ако не се групирате трима човека и да платите един ден в хотел ....
Някой требва да си казва мнението ....неутрално, щото от Ъп ,Ъп вече никой няма на борсата ....
Сори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИнта ,имам право на мнение нали....
За това от две купувам спекулативно и при най малкия удобен момент продавам....за това съм и на вън а тук влизам с суми на удобни цени и за кратко ...
Моята система е 3/5/8....после е на обратно ....6/ 4/ 2 ....
Мисля че ме разбираш....
Чичо оги ме е разочаровал а доверие се печели с действия а не с шапки и дивидент от 3 ст....
Бъдещето ще покаже....
Аз не забравям а това ми е минус и плюс....
Единственото , което мога да ти кажа е , че тази ти система те е направила това , което си !Дано да не се харесваш само ТИ !
За такива дребни стотинки , занимаваш прекалено много хора и ги кичиш с етикети !
НЕ СЧИТАШ ли че е така ? - дано да съм аз прекалилия с истината !
Още веднъж извинявай !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение[/COLOR][/SIZE]
Сега !
Това ПРОГНОЗА ли се явява, или да го броим за свършено бъдеще ???
За това от две купувам спекулативно и при най малкия удобен момент продавам....за това съм и на вън а тук влизам с суми на удобни цени и за кратко ...
Моята система е 3/5/8....после е на обратно ....6/ 4/ 2 ....
Мисля че ме разбираш....
Чичо оги ме е разочаровал а доверие се печели с действия а не с шапки и дивидент от 3 ст....
Бъдещето ще покаже....
Аз не забравям а това ми е минус и плюс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Това не е тренд а корекция на спада.....
симпатиите ти са близо до болестно състояние , така изглежда отстрани с тези посещения в аптеки на Софарма и фенски възгласи и логата ...
..........
Цените на Софарма не е мръднала от 2 г. защо точно сега требва да мръдне ,щото чичо Оги си е променил характера и излъгал 2 ПФ да купят на поредния разочарован от него...
Сега !
Това ПРОГНОЗА ли се явява, или да го броим за свършено бъдеще ???
п.п. - Цената на Софарма мърда и то много повече и с по големи обеми /в стотици пъти/ от твоите "емки " и "хики" , а това че ти не си бил в джаза , си е за твоя консумация ! сори бой !Last edited by inta53; 25.09.2016, 14:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧужденци напират за нови заводи у нас ето още една лоша новина за песимистите
Киро - благодаря за добрите думи по мой адрес, ценя мнението ти, а стратегията която ми сподели даже вече я прилагам
. Пет цифрен дивидент - уау БРАВО! Аз тази година получих около 3К и съм адски горд със себеси - стъпка по-стъпка стават нещата.
Монти .... ах Монти защо така на нож с мен? Да харесвам компаниите които имам и да обичам да следя и чета за борсата - тя е моето хоби, моят всеки ден! Не съм съгласен с частта на Мариян от интервюто в която казва че човек не трябва да се влюбва в акциите си и че трябва инвестирайки да търсим начин да съхраняваме парите си. Симпатията ми към СФАРМ въобще не ми попречи да продам делът си около 4лв, когато резултатите и тенденциите станаха негативни - оставих си 100бр, за да присъъствам на оса и под 3лв започнах пак да купувам според възможностите си. Не съмсъгласен и че човек с 70-80К трябва да търси начин да запази парите си! Ама това не са парите които могат да ми стигнат за цял живот, така че трябва да рискувам и да ги наккарам да работят повече, чак като мина 500К или 1млн тогава може да се изказвам и аз така
Колкото до това че не позна движението - това не е тъжно явно интуицията те е подвела, а на мен ми каза ЪП, НО ВЕЧЕ МЕСЕЦИ да не виждаш тренд това вече е много непрофесионално за годините и опитат ти на БФБ. Аз не съм за никой клан, но виждам и усещам че нещата се посъбуждат, сега ти ако мислиш че оная кака дето слага цветя на паметника на Бай Тошо и понякога на Позитано 20 изпълняват каквото каже твоя гуру от Булгартабак, ще повлияят по добре на БФБ - ще видим като дойдат на власт твойте любимци.
Когато имам време чета какво казва Равновесие - умен тигър е. 2013 се появи и каза че тръгваме и наистина излетяхме, наскоро пак се изказа че макар и да не вярва на това което вижда БФБ тръгва. Като аз съм трол за теб, а явно и интуицията нещо ти се е разстроила слушай умни хора като Равния
Поздрави и много се радвам че си бъбрим тези почивни дни че 4почивни два пъти в месеца ми идват множко без БФБ. За догодина съм поръчал да няма такъв айляк!
Това не е тренд а корекция на спада.....
симпатиите ти са близо до болестно състояние , така изглежда отстрани с тези посещения в аптеки на Софарма и фенски възгласи и логата ...
Имах над 30К преди години в БТН и сие а не ходих на Иоса с дивидент от 7 лв един декември .....а компанията е на 500 м. от нас....
Равния от преди 2013 г. не е равния от 2014 г. -2016 г. няма нито една изпълнена прогноза за 3 години....има съмнения че е купен ника от полит. партия....
за това не пише вече активно нито на ДАХ и ДАУ а когато пише пише глупости.......
Цените на Софарма не е мръднала от 2 г. защо точно сега требва да мръдне ,щото чичо Оги си е променил характера и излъгал 2 ПФ да купят на поредния разочарован от него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПроцентуално най-голям прираст обаче се забелязва при майките от Сирия, Румъния и България. Броят на български бебета е нарастнал с 34% повече от преходната 2014 година.
Рекорден брой българчета са се родили в Германия през 2015 година. 4200 български бебета са проплакали в немски болници. Делът на майките от България е нараснал с 34% в сравнение с предходната година.
При първолаци около 60 К само по данни на Грао означава че в Германия от набор 2015 са близо 10 % а в испания ,италия гърция и англия и щатите....колко хора в работоспособна възраст се намират в странство вече само с децата си.....
Коментар
Коментар