Защо така смяташ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПриятно е да гледаш растящ СОФИКС. Мисля, че вече обърнахме тренда. По интересното е, че вчера слушах с половин ухо някакъв анализатор, който обясняваше за липса на корелация на софикс с международните пазари. Което мен ме радва, защото си го мисля вече поне година и си чакам 100% в акции.3 години бичи пазар ми се струва сравнително реалистично, а навън апокалипсис
Това е същото като Станишев през 2008 г ,ние нямаме финансова криза и през девета имахме и икономическа и фанансова криза...двойно по голяма вече от запада...
Същото е тук молете се да не стане пак проблем с банките на Германия....
Тук ще бъде мазало....
Коментар
� -
Приятно е да гледаш растящ СОФИКС. Мисля, че вече обърнахме тренда. По интересното е, че вчера слушах с половин ухо някакъв анализатор, който обясняваше за липса на корелация на софикс с международните пазари. Което мен ме радва, защото си го мисля вече поне година и си чакам 100% в акции.3 години бичи пазар ми се струва сравнително реалистично, а навън апокалипсис също сравнително реалистично
Last edited by pepe1234; 27.09.2016, 14:38.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепонеже котка в чувал не стоИ, .. гледай сирма и се сещай за меком и неговата версия фонда на Софикс и после обратното....
Кефя се как се разпродават акции койно не са в полезрението на купувачите за безпари....
Да, Меком, ЕУБГ, но те бяха много не на място в много грешно време.
А, сега какво е горещо - парите които вече 4-5 г. гният в пенсионните фондове без доходност, както и в Договорните фондове и банките, за които с требва алтернатива, искаме ликвидност, лесен вход, доколко ще е лесен е друг въпрос, но този продукт е правилнният в правилното време, и затова и летящият стартBulls on BSE
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМонти днес мълчи, никакъв го няма
Акциите от новия фонд се разграбват като топъл хляб, като това в момента е единствения начин човек да влезе по-сериозно и то на ниска цена, но и това ще свърши много бързо и ще се стабилизира около 1.20, после към, 1,50
Кефя се как се разпродават акции койно не са в полезрението на купувачите за безпари....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХм, Сашо Николов ще се окаже прав че ще ускорим рязко след 480 пунктаСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМного мие гот!
Според вас кога ще минем 500 пункта?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеБързаш Монти, бързаш
Ако има рали то ще бъде при табаците там ще са дивидентите и печалбите....
винаги рано излизам ,но никога късно...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТочно ти ли
Дето беше увъртян в Петрол, КТБ, БТХ, Гагарина, акции които са НАЙ-ГУБЕЩИТЕ за последните години - пословично губещи
Или дето все ни хвалиш един ПФ с А в името, дето е пословично абсурден и неадекватен
Такъв смешко-боклу....к не е писал никога във форума
Нема ли модератор да си прибере детето.....
Коментар
�
Коментар