If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Теб и софикс не ви чета изобщо.... ззагуба на време и нерви....
наби ми се че си продал на 1,58 .....
до сега се хвалеше за стотици хиляди бройки и още толкова репа а установих че продадените от 5 човека са по малко от 10 Иляди.....на 1,58 ...
Голем смех за Благойчо големия инвеститорУ....с 2 К основна позиция и две репа на нея....... ....
Хахаха!! Ай стига бре!! Сериозно ли 2к бройки и 2 репа.Това е за Гинес хахаха !!!
Те нямат търпение да кешират.При тия загуби дето са ги натрупали по-добре врабче в ръката отколкото заек в гората,но иначе ги разтягат едни ще каже човек голями играчи
Ало продал си на ВрЪо.....налЕ...
да не мислиш ,че някой ти вярва...... Кой купува хим на 1,60 с репа.....спомняш ли си.... щото беше пълен от 2 лв....
Гледай си репата и плащай...
Разбра ли Благойчо.....
Знаеме СЕ ,напЕ.....
Гледайки обемите, надали се е случило кой знае какво. Интересно ми е какво става ако имам 100 к от тези акции и искам да го направя, което цитираш. Как точно ще го реализирам. Е не може! Затова преди време Ви говорехме, че БФБ не е за големи портфейли, затова и ПФ не инвестират тук, защото free float е малък и нищо не се случва. Вижте обемите днес само.
Благойчо ,сега ровичкаш да видиш колко са продадена в ХИМ на 1,58 ли ....ами до сега ти си петия продал в тези няколко К .....
Голема веселба.....
А и се мъчиш да качиш цената с вербални постове....
Аз съм шестият Само 2000 броя на 1.589, после цената бързо върна. Вчера пак си ги взех на 1.5. Но общо взето си е загуба на време и комисиони
Гледам, че и в един от най-добре представящите се ДФ тази година, някой е вкарал половин милион онзи ден...Така че мислете му...вече не е само ЕТФ-а, който привлича пари към БФБ
Къде го гледаш, че да гледам и аз
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар