Днес грандиозен финал!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Е то по тази логика и софарма е в дълбока дрямка. Айде да се събуждат, ама не щат.Ако и моряците освен да претакат зелето(с "онези" акции) раздвижат и ЦКБ и Хим би било друго, но... не искат да пият кафе с акционерите - не им знам плановете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
за да изостава тряба да се движи нагоре, а той просто е в дълбок сън...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Химът изостава...Ако подскочи, може и да видим стабилни над 560 за деня
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение... 559,90
Шиханът ... се излага, както стана вече прието да се наричаLast edited by Dio; 20.12.2019, 14:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ти гледай като загубиш парите си да не ти се спука жлъчката от смях,че тогава за всички ще е голям смях.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
От 2 години съм тук и съм 24к назад. Как точно го направиха?
За 2 години си с 24 000 на минус и още киснеш в онова блато наречено бфб? При положение, че наоколо имаше други печеливши варианти? И докога ще ги държиш тези губещи позиции, докато натрупаш 50к загуба, тогава ли ще ги закриеш? Явно имаш голяма вяра в тиквономиката на боко - банкянският идиот.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
За него виртуално щом играе с виртуални пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Брутално - нереалното,
или брутално - виртуалното?
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
нали в съседната тема писа, че си продал стара планина + щерки , а си купил пилетаLast edited by hamorphis; 20.12.2019, 04:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Еми колкото толкова. Гледах само дивидентни да купувам та затова спадът е по малък от Софикс. Само Спидито ми е на яко плюс.
Не съм продал и 1 акция от нищо. Та както казват за печалбата че била виртуална е и загубата за сега е виртуална. Не бързам.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
справяш се добре ...... за две години софка е 24% назад, а ти за същото време си с 50% по-добре...
затова те питам за % защото може да се ползва бенчмарк и да се сравни ..... иначе като обявиш някакви левове за "загубени" не може да се прецени къде си...
Не съм продал и 1 акция от нищо. Та както казват за печалбата че била виртуална е и загубата за сега е виртуална. Не бързам.Last edited by hamorphis; 20.12.2019, 04:16.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар