If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- "Фонд за недвижими имоти България" оглави класацията на брокери и анализатори пред "Капитал"
- Анкетираните залагат SOFIX да се покачи средно със 17.5% през тази година и нито един не предвижда понижение
- Катализатор се очаква да бъде и очакваното приемане на България във валутния механизъм ERM II
Тони , браво за капитал ....записвам си първите 10 на брокитата и ......ги забравям за покупка ....
Утре ще си запиша и 10 на форума.....и тях ще ги забравя по предварителните данни.....който имам.
Сега подробности....
Вчера нашия нали беше по едно време с 2,5 ръст....
Лошото че совите не са това, което бяха през 2016 г.....и пакетите се намърдаха по втория начин на местото си и идва време за броене на горещите картофи....в дребните
Някой се Осетиха ,другия са малко по тъпички но и те ще вденат.....
С вчерашният ръст кучетата не можаха да разлаят като хората камо ли вълците да вият от алчност ти говориш за набутване на горещи картофи.
Гърмяните зайци засега само се ослушват и мърдат с ушички за да не ги минат отново.
Според мен пътят му нагоре е много кратък и после ще има много голяма зима.....
С холдинг Доверие и 2,5 милиона кеш ,акциите , като гледам са от пакета на ПФ Доверие повечето нема да направите много крачки ...
и Аз заредих 10% акции за всеки случай , но гледам ще ги мина в раздел загуби.....както винаги.
С Инта често се дразним но повечето пъти прави добри одигравания и сега е разкарал Доверие около ВРЪО...
Сега подробности....
Вчера нашия нали беше по едно време с 2,5 ръст....
Лошото че совите не са това, което бяха през 2016 г.....и пакетите се намърдаха по втория начин на местото си и идва време за броене на горещите картофи....в дребните
Някой се Осетиха ,другия са малко по тъпички но и те ще вденат.....
Хубаво е повече дни юруш, но… каквото такова. Нашият пазар през повечето време е като стара баба, седи, потрива се, не й се става, пъшка, куми се нещо… Тръгне ли нагоре, лесно се задъхва, пък току се върне назад, като че е забравила нещо. Ама пък намери ли го това дето все го търси, рипа като млада булка по баира, не можеш я стигна . Пожелавам си пазарът ни и всички ние да намерим онова, което търсим.
Неведнъж съм споделял, че съм виждал и възможности на родната ни БФБ при все всички обсъждани през годините слабости… Продължавам да съм оптимист, както съм заявявал неведнъж. Знам, че някои тук не мислят като мен, но какво по-хубаво от това.
Притежавам акции на БФБ. Горното не следва да се счита за прогноза за развитието и посоката на пазара ни. Аз съм лаик, обичам да го припомням. Препоръки нямам никакви.
Хубав ден на всички!
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар