If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И според мен това раздвижване не е стандартно рали, затова и не носи присъщата масова еуфория. На този етап можем да се надяваме и да пожелаем успех на факторите , които го предизвикаха - това бяха само първите стъпки. Голямо изпушване вероятно ще има ако успеят да пораснат поне до планираните нива.
Лично мнение без препоръка.
И според мен това раздвижване не е стандартно рали, затова и не носи присъщата масова еуфория. На този етап можем да се надяваме и да пожелаем успех на факторите , които го предизвикаха - това бяха само първите стъпки. Голямо изпушване вероятно ще има ако успеят да пораснат поне до планираните нива.
Лично мнение без препоръка.
Не той е проблема!!! Пазарът е наводнен с негови акции и докато се оберат ще мине време. Пък и ИТФ-а явно с лекота си попълва квотата в ХИМ-а.
Проблемът е, че всичко извън Софикс продължава да спада, или (в добрия случай) да не мърда. Всякакъв оптимисъм по конкретна позиция веднага се задушава от продавачите.... Т.е. сентиментът към пазара не е променен!!!
Така ги виждам аз нещата...
П.С. Да не добавям и страният момент за оптимизъм - предвид почти сигурната политическа криза която започва в страната!
Вероятно продават акции извън софикс за купуват акции от индекса. Това, което става, е без аналог до сега и аз също съм леко ошашавен, хем се кефя хем се чудя де ще му излезе края.
Не той е проблема!!! Пазарът е наводнен с негови акции и докато се оберат ще мине време. Пък и ИТФ-а явно с лекота си попълва квотата в ХИМ-а.
Проблемът е, че всичко извън Софикс продължава да спада, или (в добрия случай) да не мърда. Всякакъв оптимисъм по конкретна позиция веднага се задушава от продавачите.... Т.е. сентиментът към пазара не е променен!!!
П.С. Да не добавям и страният момент за оптимизъм - предвид почти сигурната политическа криза която започва в страната!
+1. Има малки изключения, но като цяло и аз така виждам нещата.
За нова година Софикса го очаквам на кота 600-620. Догодина според мен ще се консолидира 1-2 месеца около 600 пункта и ако пробие ще ни радва всички. За сега вървим към кота 600
Коментар