If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очевидно батковците искат спад, нека видим ние как ще се представим утре . Имам въпрос към теб - след като изкарваш толкова много пари, какво ги правиш?
Задокеанските батковци може да искат, но те сега започват да се пробват, докато ние на бфб започнахме да се разпродаваме половин година преди тях. Спадът при нас започна още след нова година. А преди това и от миналогодишния август Така, че много по-отрано повечето участници са се поразпродали, или сменили портфейли. Като си продадат почти напълно порфейлите и как ще спада още индекса ? Само ако дружествата започнат да влошават резултати. За мен това е по-важният момент,
Дали изобщо ще дават дивидент, когато дойде кризата..
Да ще дават хората казаха на събранието
15-20% гоним увеличение.това прави 7.2ст
хората бяха твърди по въпроса ще има ли криза скоро!
когато имаш достъп до милярди каква криза да има,всичко е игра!
Ти на какъв процент си кеш? А уранът? Виетнам затвори ли го?
Ако това е моментът кешът е цар!
Ще се опитам да създам стойност и при падащ пазар с дивидендни позиции във Виетнам - там кеш-а е около 30%. При големи асиметрични цени - купувам. Див. доходност е около 12 % !!!
Уран - според мои изчисления 75% от дългосрочните договори, ще се преподпишат до 2020 (реално само 2 години), така че там не съм излезнал. Моля погледнете "Western Uranium & Vanadium" - има още доста потенцял, предвид факта, че Ванадии все още се покачва. Сега има ретрейсмент..
БФБ - тук не може да се говори за излизане, предвид моите позиции. В бутик купуваш и продаваш само на разпродажби и като влезе "купувач "
Света няма да се свърши.Парите на балъците ще свършат
Очевидно батковците искат спад, нека видим ние как ще се представим утре . Имам въпрос към теб - след като изкарваш толкова много пари, какво ги правиш?
БФБ-то се понижило с около 1% и взе да ти се привижда края на света... а какво да кажат балъците, които се нашиха и изгоряха в Понци схемата с криптосите и видеокартите - някои от криптосите вече са на минус 75-85%.
Света няма да се свърши.Парите на балъците ще свършат
Не си губете времето с този..Колкото се прави на велик специално този, толкова не му вярвайте, изградете си форумна "ценностна система". Успешните не приказват глупости под носа си при всеки 1% спад на индекса. Във форума съм много отдавна, видях немалко глупаци, викачи, и прочее индивиди.. А мнението ми е, че този е спечелил от борсата една каца кисело зеле, която вероятно държи на терасата.
този специално не е пропуснал да се набабани в нито една потъваща акция и проигра на БФБ (а и на дойче бьорсе) спестеното за обучението на мече_цвете_93 както и това което беше отделил за старини...
който го е послушал хубаво не е видял ............ това го знае всяко хлапе
Не си губете времето с този. По принцип има възможност да видите кои потребители са във форума от кога и т.н.Колкото се прави на велик специално този, толкова не му вярвайте, изградете си форумна "ценностна система". Успешните не приказват глупости под носа си при всеки 1% спад на индекса. Във форума съм много отдавна, видяла съм много глупаци. и мнението ми е, че този е спечелил от борсата една каца кисело зеле, която вероятно държи на терасата. Вярвайте му ако искате, но не това е проблема а, че качеството бяга от форума, сами си направете извода.
Монти , бих ти лепнал 1 бас , но все още пия уискито ,което спечелих от теб преди 2 години
Иначе ти пиша да мога за да фиксирам поста ти и да ти го припомням ....след 1 година.
А може пък и да познаеш нещо все пак
Не си губете времето с този..Колкото се прави на велик специално този, толкова не му вярвайте, изградете си форумна "ценностна система". Успешните не приказват глупости под носа си при всеки 1% спад на индекса. Във форума съм много отдавна, видях немалко глупаци, викачи, и прочее индивиди.. А мнението ми е, че този е спечелил от борсата една каца кисело зеле, която вероятно държи на терасата. Вярвайте му ако искате, но не това е проблема, а е, че качеството спира да пише във форума. Сами си направете извода.
Коментар