Тони 1975 не го харесвам много заради мнението му за НИ и прехласването му по SFARM, но това което е написал за Маверик е в десятката. Този тип пише мякакви неща в темите за имоти и не схващам какво иска да каже. Аз пиша тук от 7 г., а от 23 се интересувам от НИ. И не го разбирам!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Веднага те оборвам и давам пример с Румъния защо там има инвестиции а на БФБ няма чужденци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
....
Настройката е в Контролен панел > Блокирани потребители.))))))) А задника на щрауса, къде е?
)))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНаучих се да пропускам постове "боза"
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИма едни люде, викат им Булс он..., Маверик..., Дядо..., ПрЪци и т.н., които не казват нищо.
То и погром още не си преживял...И каска не си слагал... и не си попадал на липса на бид...
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЛошото е, че като видя нов пост отварям и ми хабят ннет-а на телефона, а като видя че е от горните знам че е напразно и не чета - няма смисъл, само БОЗА! Някой си с раздвоена самоличност ни губи времето и се самоцитира - пълна шизофрения!
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСпада ще свърши с пакета на продавача при СФАРМ!
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДекември ще е интересен! Кеш има много по света и в банките и аз уговарям още, така че кеш ще има!Януари, феФруари... още повече...
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЖелая здраве и успех на всички, пропускайте спамерите и шумът колкото ида е трудно, УСПЕХ!!!
Суджуците..., суджуците...
Коментар
-
[QUOTE=margen;n3249016]
Инвесторът е улеснил пропускането, като доста прилично успява да филтрира блокираните потребители. Виждат се само, когато някой ги цитира. За съжаление още не са реализирали предложението ми, да не ти се маркира темата като непрочетена, когато последния пост е на блокиран потребител, защото тези типажи са доста активни и постоянно ми се случва да виждам, че в темата има нов коментар, но когато вляза в нея, последният коментар, който аз виждам, вече съм го чел. Така всъщност разбирам, че някой от блокираните се е изявил, без да виждам коментара му.
Настройката е в Контролен панел > Блокирани потребители.
Благодаря ... започнах с холивудския герой ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНаучих се да пропускам постове "боза"
Има едни люде, викат им Булс он..., Маверик..., Дядо..., ПрЪци и т.н., които не казват нищо.
Лошото е, че като видя нов пост отварям и ми хабят ннет-а на телефона, а като видя че е от горните знам че е напразно и не чета - няма смисъл, само БОЗА! Някой си с раздвоена самоличност ни губи времето и се самоцитира - пълна шизофрения!
Спада ще свърши с пакета на продавача при СФАРМ!
Декември ще е интересен! Кеш има много по света и в банките и аз уговарям още, така че кеш ще има!
Желая здраве и успех на всички, пропускайте спамерите и шумът колкото ида е трудно, УСПЕХ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Българският капиталов пазар е много "млад",само на 26 години,но реално е и по-млад - за мен началото му е някъде след края на първата вълна на масовата приватизация...Няма как да очакваш да е на нивото на NYSE или Deutsche Вoerse,нали...?!Ти да не си фен на вождът и учителят на българския народ - Георги Димитров,та да очакваш че :„ За 15- 20 години България да постигне това,което други народи при други условия са постигнали за столетие"
Инвестирай на развитите пазари и хич да не те е грижа за БФБ-то...В крайна сметка,всеки сам решава ,къде и как да си губи парите,както би се изразил уважаваният от мен форумен колега - Наивник....
Коментар
-
Има едни люде, викат им Булс он..., Маверик..., Дядо..., ПрЪци и т.н., които не казват нищо.
Лошото е, че като видя нов пост отварям и ми хабят ннет-а на телефона, а като видя че е от горните знам че е напразно и не чета - няма смисъл, само БОЗА! Някой си с раздвоена самоличност ни губи времето и се самоцитира - пълна шизофрения!
Спада ще свърши с пакета на продавача при СФАРМ!!
Настройката е в Контролен панел > Блокирани потребители.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениене знам за тук ли е или за темата с паникьорите, но ще се пробвам:
прави силно впечатление колко много качествени дружества си гласуваха отписване от борсичката!бОли ги шмайзера за миноритари, корпоративи, а за мизерната държава няма какво да се говори въобще.
и си предтсавете само, какво може да се случи, АКО флагмани, бамки, големи застрахователи и мега-производствени структури решат да си бият камшика....
те тогава какъв рев и вой по форуми и седянки ще настане.
бОли ги клона фирмите със солидни дейности и за ваучери за листване и за шепата дедовци, дето по цял ден одумват дивидентните "гиганти" на бфб и си чакат зоба всяка година да усредняват.
това НЕ може да се нарече развит капиталов пазар
Инвестирай на развитите пазари и хич да не те е грижа за БФБ-то...В крайна сметка,всеки сам решава ,къде и как да си губи парите,както би се изразил уважаваният от мен форумен колега - Наивник....
Коментар
-
Декември ще е интересен! Кеш има много по света и в банките и аз уговарям още, така че кеш ще има!
Желая здраве и успех на всички, пропускайте спамерите и шумът колкото ида е трудно, УСПЕХ!!!
Коментар
-
Научих се да пропускам постове "боза"
Желая здраве и успех на всички, пропускайте спамерите и шумът колкото ида е трудно, УСПЕХ!!!Last edited by tony1975; 11.10.2017, 20:56.
- 6 Харесвания
Коментар
-
не знам за тук ли е или за темата с паникьорите, но ще се пробвам:
прави силно впечатление колко много качествени дружества си гласуваха отписване от борсичката!бОли ги шмайзера за миноритари, корпоративи, а за мизерната държава няма какво да се говори въобще.
и си предтсавете само, какво може да се случи, АКО флагмани, бамки, големи застрахователи и мега-производствени структури решат да си бият камшика....
те тогава какъв рев и вой по форуми и седянки ще настане.
бОли ги клона фирмите със солидни дейности и за ваучери за листване и за шепата дедовци, дето по цял ден одумват дивидентните "гиганти" на бфб и си чакат зоба всяка година да усредняват.
това НЕ може да се нарече развит капиталов пазар
Коментар
Коментар