Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob
казва, че има огромни доходи като кара камион, ами да прави това което може! Защо да си губи паричките с неща дето не разбира.. ама де да знам дали казва истината ... малко нещо ци.. пардон ромско ми бие ..
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
пропускаш - разпродаде ХИМ на 1.70 ,октомври 2017... и сега индианеца идва да ни убеждава ВСЕКИ ДЕН колко сме глупави ..
ти пропускаш, че цялата му инвестиция в ХИМ през последните 4-5 години беше в невероятното количество от 2436 акцииfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Хората са 4 типа - 1. оптимисти, които са купили 2. песимисти които са продали - тях ги разбирам. 3. оптимисти, но които нямат - също ги разбирам, просто нямат кеш или са го набутали някъде другаде. , 4-тите които са песимисти, но си държат акциите - тях не ги разбирам. Може би им харесва да са в ролята на жабите на полки
- 1 like
Коментар
-
пропускаш - разпродаде ХИМ на 1.70 ,октомври 2017... и сега индианеца идва да ни убеждава ВСЕКИ ДЕН колко сме глупави ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Хората са 4 типа - 1. оптимисти, които са купили 2. песимисти които са продали - тях ги разбирам. 3. оптимисти, но които нямат - също ги разбирам, просто нямат кеш или са го набутали някъде другаде. , 4-тите които са песимисти, но си държат акциите - тях не ги разбирам. Може би им харесва да са в ролята на жабите на полки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нищо не си разбрал ! Не съм кеширал и затова не ми харесва ! Това не пречи да гледам реално на ситуацията !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Защо не дойде на сабранието да чуеш Керезов?
защо само в твоя посредник има хора паникьосали се?
ползвам 3 посредника ............. ти за кой точно посредник пишеш сега?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Знаеш ли,че охлювите са хермафродити и нямат мозък?Също като тебгнусни,лигави и тревопасни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Не ти харесва, правилно.Разбирам те. Кеширал си и силно се притесняваш, как борсата щяла да падне.
гнусни,лигави и тревопасни
Last edited by strol; 12.10.2018, 11:27.
- 1 like
Коментар
-
Нищо не си разбрал ! Не съм кеширал и затова не ми харесва ! Това не пречи да гледам реално на ситуацията !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Не ти харесва, правилно.Разбирам те. Кеширал си и силно се притесняваш, как борсата щяла да падне.
Коментар
-
Видно е, че пазарите правят корекция ! Това, че днес стартират на зелено не значи, че в понеделник няма да видим нови разпродажби. И при спад пазарите правят почивки. Въобще не ми харесва тази ситуация, но за съжаление това се случва. Въпроса е колко надолу може да отидат !Разбирам те. Кеширал си и силно се притесняваш, как борсата щяла да падне.
Коментар
Коментар