Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеаз пък си мисля, че индекса няма да падне под 650-660 пункта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеаз пък си мисля, че индекса няма да падне под 650-660 пункта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБреййй, тегава работа... няма кой да продаде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Пък някои в една друга тема пишат, че нямало ракети!
)))))))))))))))))
п.п. Имам предвид скромността де...
Коментар
-
Ракетите ги търсят някои други, за това казвам да бъдем по скромни ! А ти ако беше толкова активен на борсата както тук пазара щеше да е по добре ! Само с писане не става, нищо лично!
)))))))))))
Като ти гледам и мнението в темата за Корадо и ракети...)))))))))))
п.п. "Надай се коньо на Зелена трева!"
Няма лични неща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
2007-ма що ракети летяха...Това Патки, Мостове... /тия беа от скъпите/, ОЦК-та, Фазери и Етропали... Акумулатори... Хидропневмо... Флагмани и Зърна... Па след трейса, всичко се обираше на АСК... Мармалад си беше тогава...
Мечтииииииии, мечти..
Имаше един.... franky4fingers , - най-големия бик беше...
))))))
Мдааа, скромността краси човека...
Допълване.... или Осредняване... и наместването..., осреднява ли допълнително???
п.п. Здравец, нищо лично!!
- 1 like
Коментар
-
Спомняте ли си какви теми имаше, когато - Де що фръчеше... се ядеше!)))))))
п.п. "Какъв автомобил подхожда на инвеститор?" , "Какъв часовник подхожда на инвеститор?" "Какъв подарък си направихме за Коледа и Нова година?"))))))))) Де ги тия теми сега?!?
Плажа днес успя...Важно е приключването..., че днес един ме питаше!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ако имаш предвид че с хиляди пъти по малко пари нашите може да се докарат до 28-30 ев/ебитда много по лесно отколкото дъртия да го надуят двойно - да така е.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 6 Харесвания
Коментар
-
На всеки му се иска и му харесват ракетите, но е ясно, че не винаги има такива.Това Патки, Мостове... /тия беа от скъпите/, ОЦК-та, Фазери и Етропали... Акумулатори... Хидропневмо... Флагмани и Зърна... Па след трейса, всичко се обираше на АСК... Мармалад си беше тогава...
Мечтииииииии, мечти..
Имаше един.... franky4fingers , - най-големия бик беше...
))))))
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТрябва и по скромно да го даваме, като няма ръстове разчитаме на дивидентите.
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗа годините, в които пазара е надолу ги смятам за добър шанс за допълване и за наместването на дивиденти.
п.п. Здравец, нищо лично!Last edited by maverik; 13.10.2017, 17:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Да, точно така е както го казваш и ти.
Има само един проблем - това е огледалото за задно виждане. А много файда занапред от него няма.
Като се има предвид че тези бфб кучета понастоящем като група са по скъпи на ев/ебитда от доу дъртия - важния въпрос е какъв е потенциала им оттук насетне ?
Изглежда че е всичко друго но не и ракетен...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Пипбел дай сравнение и на капитализациите на дивиденските кучета при Доу и при BGTR30
Примерно са 1000 пъти по големи...
Ако имаш предвид че с хиляди пъти по малко пари нашите може да се докарат до 28-30 ев/ебитда много по лесно отколкото дъртия да го надуят двойно - да така е.
Ма същото си важи и в обратната посока.
ПС Тоя мач си е гледан вече 2005-09.Last edited by pipbel; 13.10.2017, 16:51.
Коментар
Коментар