Първоначално изпратено от strol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Уточнявайте кои сте, че това множествено число някакси...Ами продалите ,не е толкова трудно да се сетиш някакси...
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Сега чакаме Хима на левче
А ПИБ на колко ще ги чакаме? Предположения?Last edited by Minka; 11.10.2018, 12:04.
Коментар
-
Сега чакаме Хима на левчеThe strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКеширалите, станахте още повече.
Кво прайм сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеИмаше "разбирачи" тук дето казваха, че като падат западните борси тук ще е апокалипсис, абсурд е било да излезеш от пизициите - а каква е дейстителността ... ликвидността днес е добра, спада не е толкова голям, разбирачите се покриха ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Направи си снимка на CHIM -на 2 лева ,че близките години ,ще е само фантазия
Продължаваш ли да снимаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Целта им е да си минимизират загубите, че трябва да се отчитат. Нали са чужди парите които "инвестират".
Това е най-силният индикатор за покупки.
Коментар
-
Аз няма да се бия в гърдите като другите кога съм продал и колко кеш имам в моментаСпоред мен е много тъпо да казваш със задна дата какво си направил, а още повече според мен никой не го интересува. А относно пазара, днес определено много ми харесва БФБ. Излиза от летаргията в която беше. Обемите се повишиха и има реална търговия. Спада не е голям, очаквах повече. Засега към БФБ съм индиферентен, но го следя от време навреме
Успех на всички участници.
Коментар
-
Най-смешни са наивниците, дето се опитват да крепят цената на някоя обречена артияЯвно ги кефи да си удължават агонията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Целта им е да смекчат спада а не да обърнат тренда.....и така до следващия погром......винаги има повод на нашия славен маркет......
П.П. На маркета са хим фондове.....ама те са преяли вече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
Наивниците са Пенсионни компании) та
)
П.П. На маркета са хим фондове.....ама те са преяли вече....
Коментар
Коментар