Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Направи си снимка на CHIM -на 2 лева ,че близките години ,ще е само фантазия
Продължаваш ли да снимаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Целта им е да си минимизират загубите, че трябва да се отчитат. Нали са чужди парите които "инвестират".
Това е най-силният индикатор за покупки.
Коментар
-
Аз няма да се бия в гърдите като другите кога съм продал и колко кеш имам в моментаСпоред мен е много тъпо да казваш със задна дата какво си направил, а още повече според мен никой не го интересува. А относно пазара, днес определено много ми харесва БФБ. Излиза от летаргията в която беше. Обемите се повишиха и има реална търговия. Спада не е голям, очаквах повече. Засега към БФБ съм индиферентен, но го следя от време навреме
Успех на всички участници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Най-смешни са наивниците, дето се опитват да крепят цената на някоя обречена артияЯвно ги кефи да си удължават агонията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Целта им е да смекчат спада а не да обърнат тренда.....и така до следващия погром......винаги има повод на нашия славен маркет......
П.П. На маркета са хим фондове.....ама те са преяли вече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
Наивниците са Пенсионни компании) та
)
П.П. На маркета са хим фондове.....ама те са преяли вече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
Наивниците са Пенсионни компании) та
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАми ако западните пазари станат по-малко атрактивни и една малка част от свободните западни капитали хвърлят бегъл поглед насам!
Кеширалите, тогава кво прайм!
След кризата от 2008 , това което ти се ще не се случва, Преливане на кеш от развитите пазари към развиващите няма , властва страх. Това не се случи 10 години и сега няма да се случи, Слеп ли си, не виждаш ли къв е имиджа на България. Стана едно криминално убийство и настана истерия в световните медии и дори в Европейския парламент всеки ръси мозък. При ново рали на вън , тук пак ще има мижаво покачване..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Най-смешни са наивниците, дето се опитват да крепят цената на някоя обречена артияЯвно ги кефи да си удължават агонията
) та
)
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
не се бави със снимките много-много, а вземи да купиш, че пак ще си капо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Винаги съм се чудил на нерационалността на участниците на БФБ...
За 20 години не разбраха че маркета по добре да пада рязко и бързо , отколкото бавно и постепенно с години...Явно ги кефи да си удължават агонията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти продаде и взеха да ти се привиждат кризи.
Коментар
Коментар