Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХм, явно всички са увесели нос, освен обичайните заподозрени, а реалността е, че няма никакви причини за спад - нито политически, нито икономически. Но то и 2016 нямаше никакви икономически или политически причини за ъп, обаче дойде Малкия Мук и пазарът подскочи двойно. Някои тогава се помислиха за големи инвеститори, други пък сега се мислят за големи стратези, щото евентуално са кеширали, а истината е, че и едните, и другите сме цаца, която се надява да докопа нещо от големите, и идея си няма какво точно става!
Имам акции не чез и хим, не е препоръка!
Преди да дойдат гости се почиства дворчето, а по нявгаш се изорава и по дълбоко (за пролетници)!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хм, явно всички са увесели нос, освен обичайните заподозрени, а реалността е, че няма никакви причини за спад - нито политически, нито икономически. Но то и 2016 нямаше никакви икономически или политически причини за ъп, обаче дойде Малкия Мук и пазарът подскочи двойно. Някои тогава се помислиха за големи инвеститори, други пък сега се мислят за големи стратези, щото евентуално са кеширали, а истината е, че и едните, и другите сме цаца, която се надява да докопа нещо от големите, и идея си няма какво точно става!
Имам акции не чез и хим, не е препоръка!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Не дърпай мечката за опашката. Така се започва, с малко, после повече, после леко връща, затишие и пак надолу там където е била или приблизително, ако няма подкрепа от Баткото или фонд.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеСпоко, ако това беше началото на нещо сериозно, спадът щеше да е 7-8% най-малко, а не 1 и нещо. И щеше да има сериозен обем, не само 600-700 К. Уплашили са се някои от зайците и хукнали да бягат! Не се сещат, горките, че хищниците ги чакат в долчинката да ги лапнат! Няма все още причина за паника навън, а при нас още по-малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеИ аз мисля, че ще видим утре обратното движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ние си допълваме, а ти подсмърчаш и блееш, и не си пишеш домашните.Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеСпоко, ако това беше началото на нещо сериозно, спадът щеше да е 7-8% най-малко, а не 1 и нещо. И щеше да има сериозен обем, не само 600-700 К. Уплашили са се някои от зайците и хукнали да бягат! Не се сещат, горките, че хищниците ги чакат в долчинката да ги лапнат! Няма все още причина за паника навън, а при нас още по-малко.
Нероден Петко и Майка му
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
То и аз гледам да не Ви безпокоя Не разбирам какъв Ви е проблема ? Продавате Хима на 2лв.,след няколко месеца си ги купувате на левче и след десетина години правите 100% нетна печалбаЯ се стегнете ,какво се увесили хоботи , бъдете позитивниThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеИ аз мисля, че ще видим утре обратното движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
По-лошото е да изтървеш изхода, докато си на печалба. Мен тишината тук ме дразни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеСпоко, ако това беше началото на нещо сериозно, спадът щеше да е 7-8% най-малко, а не 1 и нещо. И щеше да има сериозен обем, не само 600-700 К. Уплашили са се някои от зайците и хукнали да бягат! Не се сещат, горките, че хищниците ги чакат в долчинката да ги лапнат! Няма все още причина за паника навън, а при нас още по-малко.
Споменавам го само поради причината, че и той много си служеше със заешката символика.
Викаше им заЮвци.
Подиграваше им се, занасяше ги чак до началото на 2009. Апелираше призоваваше. До някое време.
После престана.
По-скоро ми липсва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеИ аз мисля, че ще видим утре обратното движениеThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
"Влиза мъж при доктора в кабинета:
- Докторе, много ме боли отзад.
- Къде отзад?
- Ми отзад.
- Ама къде по-точно?
- Мии на входа.
- Мхм! Докато му викаш вход, няма да спре да те боли!"
Наличието на движения е за предпочитане пред летаргията.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Споко, ако това беше началото на нещо сериозно, спадът щеше да е 7-8% най-малко, а не 1 и нещо. И щеше да има сериозен обем, не само 600-700 К. Уплашили са се някои от зайците и хукнали да бягат! Не се сещат, горките, че хищниците ги чакат в долчинката да ги лапнат! Няма все още причина за паника навън, а при нас още по-малко.
Коментар
Коментар