Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Некрофилията в тази тема започна да ми идва в повече. Затова ще припомня на всички оплаквачки, че за последната година SOFIX е на + 31%! Факт! Много бързо забравихте - 80% и сега + 31% ви се струват малко?! Новината за нова криза обаче се оказва засега силно преувеличена. Малки корекции ще има, но те са оздравителни и затова добре дошли! Да сте видели някъде път към върха без завои? Важното е да не загубвате ориентир за посоката, а тя е нагоре! Приятен уикенд на всички! Избършете си сълзите и отворете очи - каква прекрасна есен! Дишайте, дишайте!...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ти едно време беше яростен бик , нещо по тона не може те познае човек напоследък, ма така е то, нормално е - когато кеша мине някакво % ниво...
Коментар
-
Pipbel, тя идеята на Bear, че от ниска база лесно се показват %-ти ръст, добре това, ама докато некой голем не реши да те натисне, като например при Монбат когато отидоха в Сърбия с големата кошница а се върнаха "оакани,))) Сега феновете на монбат нека не скачат, беше само пример, нищо лично към мнбата (нямам никакъв интерес)- дано им се развиват добре нещата, не са лошо дружество.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Майкрософт или някоя друга компания от Доу примерно ще им е малко трудно да си утроят приходите за следващите 5 години - но някои от българските кучета ще успеят. Това имам в предвид. Българските компании вече се чувстват като европейски и купуват други компании извън страната. Излизат от ограничението - България и се целят в ограничението континент Европа, докато компаниите в Доу вече опират в ограничението планета Земя.
Принципно е така, но.... нима само това е достатъчно като критерий да се търгуват на такава премия спрямо най сините чипове на най надутия пазар ?
Със сериозна премия и спрямо сходните по големина смол капс ЕМ ?
Без никакъв дисконт за ликвидност, мажовщина и т.н. ?
А и тези придобивки навън като са толкова страхотни защо няма никаква прозрачност за параметрите им ?
То и при продажбите същата работа.....всичко корпоративна тайна.
Като за Бг естествено навява мисли за пране най малкото.
Пък и по позитивно бих бил настроен при такава експанзия в първата 1/3 на цикъла, не последната.
Та, позволи ми да бъда по скептичен от тебе.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПри спад под 660 е по вероятно технически да паднем към 620-630. Някой от водещите акции са на ръба от по дълбока корекция. Лично аз със ситуацията около Софарма гледам по консервативно а и нови пари на БФБ не се появяват. Ще видим дали някой по голям участник няма да реши да намали риска и да поведе стадото надолу.
Очакват ни интересни седмици и ще видим на кой ще му излязат сметкитеНе е препоръка за търговия с акции!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Да ти задам един простичък въпрос: Ти, на мен ли се надяваш да вляза, че ти да излезеш...?)))))))))))
Като ти гледам и мнението в темата за Корадо и ракети...)))))))))))
п.п. "Надай се коньо на Зелена трева!"
Няма лични неща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Майкрософт или някоя друга компания от Доу примерно ще им е малко трудно да си утроят приходите за следващите 5 години - но някои от българските кучета ще успеят. Това имам в предвид. Българските компании вече се чувстват като европейски и купуват други компании извън страната. Излизат от ограничението - България и се целят в ограничението континент Европа, докато компаниите в Доу вече опират в ограничението планета Земя.
Кратко и точно!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverikСкочи в другата тема и ще паднеш от смех.... ))))))))))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Карти не ми се играят сега.... Прогнози за следващата седмица ще правя утре и в неделя. Наздраве!)))))))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗа валутите ли говориш - виртуалките койни ли !?!?!? Импето - вътре!?!? - хел райзер)))))))))))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЖена му се е рахатясала от него))))))))))))))
Мани, ми днес се загледах по ония виртуалните.... и кво да видя........ Импето се наврел там....
)))))))))))))))))
Last edited by maverik; 13.10.2017, 22:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Викаш разбираш ги нещата.
Ти не разбра ли, че апокалипсис има само в твоя пилешки мозък.)))))))))))))))
Коментар
Коментар