If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предишните два скока бяха предшествани от неистовите усилия на индианци и тем подобни латиноси да всеят паника за спад и в двата случая бе точно обратното........ това за мен е индикатор за скорошен подем
Много лаишко изказване.Запомни!!!! Никой не е по-голям от пазара.Никой не може да влияе на пазара от нещо написано във форум.Има още много да учиш!!
Предишните два скока бяха предшествани от неистовите усилия на индианци и тем подобни латиноси да всеят паника за спад и в двата случая бе точно обратното........ това за мен е индикатор за скорошен подем
Тези ги слушаме от както CHIM-беше на 2.30
Няма кинти подем без кинти не става
Не ти е никакъв колега. Брокер е момчето и акъла му е до коленете. Взема по-малко кинти отколкото да ти измие тира, (не е наясно за какво иде реч) но след 5-6 г. тъпчене на място (а ко не и по-рано) ще се "стопли".
Няма значение какъв е.От колегиалност че е на борсата съм го нарекъл така.
Колега не че искам да ти се бъркам в делата,но ако ще плащаш на един от най-големите лузъри на БФБ ще станеш за смях.Въпросният обект е вещ в репата защото от лакомия и инвеститорско късогледство загуби парите на роднините си 2008 г.Беше им обещал светло бъдеще но уви.Накълва се до ушите.Затова сега продава веднага само да е малко на печалба.Последният път се хвалтотеше с едни 90 к Химчета които продаде през няколко стотинки от страх.Ама така е парен каша духа.А той доста подуха.Бачкаше по закусвалните по морето.Казват че доста шкембе чорба сварил да изкара отново лев за борсата.Мъчи се да избие загубите от тогава но трудна работа.Приятелски съвет:”Стой далеч от него.Голям карък е.Да не се заразиш от него”.Лека и успешна година!!!
Не ти е никакъв колега. Брокер е момчето и акъла му е до коленете. Взема по-малко кинти отколкото да ти измие тира, (не е наясно за какво иде реч) но след 5-6 г. тъпчене на място (а ко не и по-рано) ще се "стопли".
Усмихна ме искрено.Наздраве!Филм!
как се казваш!?
сигурно заради тавана при репата си избрал да търгуваш в повече от един посредник!
Ако е така портфейла ти е от Мин седем цифри.,,поздравления...сигурно Елана е другият...не си от София...съдейки по парите за бензина на максимум до 200км от София...събранието беше следобяд ще си закусваш и вечеряш дома...хотела отпада...продължи 20мин мисля и хонорара да отпадне по закон за 20 Мин не мога да платя...ако искаш изпрати ми сметката си на лично съобщение моля...дори и да си милионер поне си умен и коментарите ти заслужават четене!
Колега не че искам да ти се бъркам в делата,но ако ще плащаш на един от най-големите лузъри на БФБ ще станеш за смях.Въпросният обект е вещ в репата защото от лакомия и инвеститорско късогледство загуби парите на роднините си 2008 г.Беше им обещал светло бъдеще но уви.Накълва се до ушите.Затова сега продава веднага само да е малко на печалба.Последният път се хвалтотеше с едни 90 к Химчета които продаде през няколко стотинки от страх.Ама така е парен каша духа.А той доста подуха.Бачкаше по закусвалните по морето.Казват че доста шкембе чорба сварил да изкара отново лев за борсата.Мъчи се да избие загубите от тогава но трудна работа.Приятелски съвет:”Стой далеч от него.Голям карък е.Да не се заразиш от него”.Лека и успешна година!!!
Коментар