Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Не ти харесва, правилно.Разбирам те. Кеширал си и силно се притесняваш, как борсата щяла да падне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Видно е, че пазарите правят корекция ! Това, че днес стартират на зелено не значи, че в понеделник няма да видим нови разпродажби. И при спад пазарите правят почивки. Въобще не ми харесва тази ситуация, но за съжаление това се случва. Въпроса е колко надолу може да отидат !Разбирам те. Кеширал си и силно се притесняваш, как борсата щяла да падне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALFA Разгледай мнение
Не си губете времето с този..Колкото се прави на велик специално този, толкова не му вярвайте, изградете си форумна "ценностна система". Успешните не приказват глупости под носа си при всеки 1% спад на индекса. Във форума съм много отдавна, видях немалко глупаци, викачи, и прочее индивиди.. А мнението ми е, че този е спечелил от борсата една каца кисело зеле, която вероятно държи на терасата. Вярвайте му ако искате, но не това е проблема, а е, че качеството спира да пише във форума. Сами си направете извода.
Много хубав израз,аз от моя страна бих го перифразирал в следния израз.... Не си губи времето със самоубийци.....
За мен мога да кажа ,че от лятото на 2008 станах песимист за маркета и не ядох вече доматите с колците , през 2014 г. имах най близък познат отговор до най ниската точка на Софикс и през 2017 пролетта излезнах от акциите си на 90%....
Да му мислят хората с акции....
Не си губи времето с с хората който вървят след победителите ,те са офцете на борсата ,те са донори а не акули ,щото ако бяха акули нас нямаше да ни има.......казал го е един голям брокер от УСА....
Вале1, мога и да позная ,мога и да не позная ама и да позная и да не позная финансовите ми загуби/липса на акции/ ще са малки ами ако позная .....
Полки , аз не се казвам с ник Каръка и нямам два загубени баса за ССВ и Табака....
П.П. Гледам групичката ъпъри който ми заглушаваха постовете е намаляла..Що ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНали съм пуснал по- долу линк на Блумбърг..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Актуализирай данните!Не, че ще е от голямо значение за умрялата ни борса
В щатския премаркет всичко е на зеленоНе, че ще е от голямо значение за умрялата ни борса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНали съм пуснал по- долу линк на Блумбърг..
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеНе, че ще е от голямо значение за умрялата ни борса
Last edited by strol; 12.10.2018, 11:03.
Коментар
-
https://www.bloomberg.com/markets/stocks
Няма да се пуашите..
"Идвa ĸpaят нa дoбpитe вpeмeнa зa икономиките нa Цeнтpaлнa и Изтoчнa Eвpoпa (ЦИE)", попарва нашите надежди "Koфac Бългapия", ĸoмпaния зa нecъcтoятeлнocтитe в Бългapия и в ЦИE (money.bg)Last edited by Kiro; 12.10.2018, 09:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Очевидно батковците искат спад, нека видим ние как ще се представим утре. Имам въпрос към теб - след като изкарваш толкова много пари, какво ги правиш?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар