If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз не разбирам нищо но борси и отчети ....... и затова не ми е ясно каква е връзката, че "ще се създаде ново дружество което ще се листне на борсата, а се показват резултатите на друго дружество?!?!?!"
Даскалов, който е второ поколение автомобилен състезател, планира да предложи около 40% от акциите на специално създадено за целта дружество, което ще има за цел да финансира производството на малките изцяло електрически автомобили.
SIN Cars очаква годишни приходи от продажби за 2018 г. в размер на 2,3 млн. долара. Тя произвежда около 50 специални състезателни автомобила годишно за клиенти в САЩ, Южна Америка и Австралия.
и как така български производител като от тази кола нищо не се произвежда в Б-я, а само се сглобява
От лятото до днес съм продал поне още 10 пъти.. С това се занимавам. С купуване и продаване. Ти не, нали? Ти с писане. С некадърно провокиране. Гониш цената надолу.. Очевидно тъпо и безсмислено, така го оценявам, а не интересно и нужно за дискутиране.
преди няколко часа виж как оценяваш това което правиш:
разкажи как ги направи тези 40% .......... ето ти и малко помощ за да не изпуснеш някоя компания от софикс-а
[ATTACH=CONFIG]n3398578[/ATTACH]
не забравай и че ХИМ-а е вече над 20% надолу от февруари насам
Ето къде ме споменаваш.
----------------------------------
От лятото до днес съм продал поне още 10 пъти.. С това се занимавам. С купуване и продаване. Ти не, нали? Ти с писане. С некадърно провокиране. Гониш цената надолу.. Очевидно тъпо и безсмислено, така го оценявам, а не интересно и нужно за дискутиране. Ае повече не ме занимавай.
Не ми пука, какво ще напишеш за хима, защото постовете ти са без особено важно за мен съдържание и си е безсмислено следенето им. нека ти припомня, че днешния разговор между нас е започнат от твоя реплика на моя публикация и не го изкарвай , че някой върви подир теб, защото времето на този някой е доста по ценно от това да се върви подир теб и безкрайното повтаряне на едно и също нищо в постовете ти (хима ще пада и ще влизаш през 2020-та.., това се разбира от тях, но не е ясно защо трябва да са стотици на брой за такава кратка мисъл). Ае не ме занимавай повече...!
никъде не съм те споменал, но ти до 1 мин. отговаряш ............. същото е положението от лятото насам при всеки мой пост
иначе си продал ......... вервай си, много лица ли си или кълбо от нерви, все ми е тая как си се писал
от много подскачане при всеки мой пост, дивидента дето взе от ХИМ-а си забравил да го сметнеш в профита
Ще ти отделя една минута, наборе.
Не ми пука, какво ще напишеш за хима, защото постовете ти са без особено важно за мен съдържание и си е безсмислено следенето им. нека ти припомня, че днешния разговор между нас е започнат от твоя реплика на моя публикация и не го изкарвай , че някой върви подир теб, защото времето на този някой е доста по ценно от това да се върви подир теб и безкрайното повтаряне на едно и също нищо в постовете ти (хима ще пада и ще влизаш през 2020-та.., това се разбира от тях, но не е ясно защо трябва да са стотици на брой за такава кратка мисъл). Ае не ме занимавай повече...!
Коментар