IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Промяната на официалната валута не е сплитове или нещо пропускам?
    Да, не е типичен сплит, но от друга страна цената ще се дели на 1.95583.

Коментар

Това с по-малкото падане е съвсем друго.
      По-добре е да смениш израза "паднат двойно", подвеждащо и объркващо е.

Отново давам пример, че ако еднаакция в момента е 0.5 евро и тогава ще е толкова и нищо няма да пада двойно.
      Само че няма такава акция, която да струва 0.50 евро, това е тънкия момент. Има време, ще поживеем ще видим. Да не кажеш после, че не съм предупредил.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Май нямаш много опит от сплитове, лошо няма.
        Промяната на официалната валута не е сплитове или нещо пропускам?
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Отново давам пример, че ако еднаакция в момента е 0.5 евро и тогава ще е толкова и нищо няма да пада двойно.
          Аз съм го написал ясно - в еврово изражение.

Коментар

Ако сега една акция е 0.5 евро и след това ще си остане толкова, какво от това, че едно евро е два лева? Жалко че се налага да го давам за пример, не мислех, че има малоумници, на които им се налага разясняване от подобен вид...
            Май нямаш много опит от сплитове, лошо няма.

Коментар

Не разбирам, или не разбираш какво съм написал, а то е доста ясно, или смяташ, че няма да паднат двойно, а по-малко, хаха. Последното го мисля и аз.

М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

По причина, че два лева са едно евро, да не си малоумник та не се сещаш?
                Ако сега една акция е 0.5 евро и след това ще си остане толкова, какво от това, че едно евро е два лева? Жалко че се налага да го давам за пример, не мислех, че има малоумници, на които им се налага разясняване от подобен вид...
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

По каква причина ще паднат двойно?
                  Не разбирам, или не разбираш какво съм написал, а то е доста ясно, или смяташ, че няма да паднат двойно, а по-малко, хаха. Последното го мисля и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Колкото умрял кон ли мърда
                    Хихи да

Коментар

По причина, че два лева са едно евро, да не си малоумник та не се сещаш?
                      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Как е колеги? Мърда ли тази измислица БФБ?
                        Колкото умрял кон ли мърда
                        Не е препоръка

Коментар

Колеги, готвите ли се за най-големия сплит, който се задава след две години и половина на всички акции? Като обърнем в евро и цените на акциите ще паднат двойно в еврово изражение. Доста акции ще са под 1 евро. Какво ли ще стане? Или избързвам с тази тема?

М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Колеги, готвите ли се за най-големия сплит, който се задава след две години и половина на всички акции? Като обърнем в евро и цените на акциите ще паднат двойно в еврово изражение. Доста акции ще са под 1 евро. Какво ли ще стане? Или избързвам с тази тема?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

НАБУТА СЕ ЯКО С КЪСИ НАЛИ ЕВРЕЙЧЕ . ЧАКАШ ДА ПАДА ПЪК ТО ДИГА . ХЯХЯХЯХЯХЯХХЯЯЯЯЯЯЯ
                              И аз като теб мюслимче

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                                Как измислица бе, това е най-яката борса на планетата.
                                Знам я знам я.Добре че се махнах от нея та за 9 месеца на щатската направих чудеса.

Коментар

Working...
                                X