Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Не те разбирам - на кое му казват допинг?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Да, викат му допинг
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Контекста на думите на Леков /по-добре отначало да загуби/ бяха за стратиращ инвеститор. Аз не съм такъв, но с "гордост" мога да заявя, че дори след 10+ години по борсите, все още не мога да се уча от собствените си грешки, да не говорим от чуждите. Нещо повече - не познавам човек, който е успял да не повтаря своя грешка. Тези мъдрости от типа "учи се от грешките на дугите" според мен са нищо повече от просто пожелателни и практически невъзможни. Или поне в обществото, до което имам достъп. Говорим за хора със средно ниво на интелект. Иначе във всяка сфера има 1 човек на няколко десетки милиона, който притежава свръхкачества и става да кажем олимпийски шампион...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
За предпочитане от загубите на другите, не от собствените. Иначе аз се уча и от печалбите, да кажем Friedman Industries се насраха ама цената на акцията удвои. Важни поуки могат да се извадят от почти всяка ситуация
- 3 Харесвания
Коментар
-
На Бисмарк приписват думите:"Само глупаците се учат от грешките си.Аз предпочитам да се уча от грешките на другите". Явно Бусмарк се е мислел за безгрешен. Но както знаем само Бойко Борисов е безгрешен. Важното е да се учим от грешките ....свои .... чужди ....каквото дойде. Иначе Панда добре е че се учиш и от печалбите.Всички го правим...............Но въпросът беше за загубата на пари а тя винаги идва от грешка. Ако си мислиш, че във възходящ пазар си направил пари и никога няма да бъркаш и допускаш грешки.....
Иначе отговора на въпроса ти "Как да стана портфолио мениджър?"......Преживей един пълен пазарен борсов цикъл......Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да не губиш ми звучи по-добре някакLife won't wait for you.
Коментар
-
За предпочитане от загубите на другите, не от собствените. Иначе аз се уча и от печалбите, да кажем Friedman Industries се насраха ама цената на акцията удвои. Важни поуки могат да се извадят от почти всяка ситуация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Без да съм гледал видеото още, съгласен съм с Вас колега, звучи много по-добре, но ще подкрепя мнението на колегата B.Graham, че от загубите се учи много повече!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Да не губиш ми звучи по-добре някак
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт загубените пари на борсата се извличат най-добрите уроци. Затова е може би по-добре първо да загубиш и ако искаш да продължиш, продължаваш по-подготвен.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Да се надсмиваш на човек по преуспял от теб е меко казано неуместно ! А иначе хубаво е човек да има самочувствие като теб, но е хубаво и да е стъпил на земята !Last edited by Black and white cat-foot; 19.06.2025, 16:33.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар