IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този министър показва как може и трябва да се работи в полза на цялото общество и държавата ! Не искам да го сравнявам с никоя от калинките на Тиквун, защото няма никаква база за сравнение ! Ех, ако само можеше кадърните хора да бъдат оставени да работят и управляват на спокойствие колко напред щяхме да бъдем като нация !

Коментар

• btvnovinite.bg
      За 5 седмици: Над 600 компании с намерения за инвестиции и експорт у нас
      Още в събота може да бъде обяв

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Груеца пак си противоречи. Ако се опита да проумее какво съм написал, ще разбере. Но той предпочита да се застрахова от инфлацията като купува Неохим на 40 и после осреднява до 30.
        Сега е по-на сметка за осредняване, Вече е към 20
        Но има нещо друго, по-съществено. Остави Груйката.
        Видях че Юрий Гагарин е топ ръстово дръжество днес
        Борса в която топ ръстово дръжество е Юрий Гагарин просто води собствен живот независимо от фундамента. И събаряне няма. Спете спокойно деца. Ха ха. Хляб ще има за всички
        Last edited by shokova terapia; 06.07.2021, 18:14.
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Груйка, Ще има евтини акции, ако паднат двойно, ХА ХА радвай се.
          Груеца пак си противоречи. Ако се опита да проумее какво съм написал, ще разбере. Но той предпочита да се застрахова от инфлацията като купува Неохим на 40 и после осреднява до 30.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Промяната на цените от лев към евро изобщо не ми е сплит..
            За мен, обаче, е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ихааа, суууупер, виждам, че си пишеш с топ-чето - ми значи цените на всичко ще "паднат" двойно, а що тогава всички ги е страх от инфлация? А доходите и те ли ще "паднат" двойно - буахахаха
              Груйка, Ще има евтини акции, ако паднат двойно, ХА ХА радвай се.
              Не е препоръка

Коментар

Ако сега една акция е 0.5 евро и след това ще си остане толкова, какво от това, че едно евро е два лева? Жалко че се налага да го давам за пример, не мислех, че има малоумници, на които им се налага разясняване от подобен вид...
                Не се налага да го обясняваш. Само малоумниците се сещат за тая ситуация, ха ха
                Не е препоръка

Коментар

Ти наистина не разбираш какво е това сплит, щом задаваш риторични въпроси, които са характерни за всеки сплит. Ако проявиш интерес и прочетеш по темата, ще разбереш, че исторически сплитовете са свързани с неефективност на пазара.
                  Промяната на цените от лев към евро изобщо не ми е сплит..
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Да, но този път ще е повсеместно, т.е. ще реагира по някакъв начин, но да видим. Има още доста време.
                    БФБ е изкривена борса.Не си струва губенето на време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ако имаш впредвид как реагира борсата в щатите на ревърс сплит разбирам какво имаш впредвид.Българското чудо БФБ обаче не реагира така.
                      Да, но този път ще е повсеместно, т.е. ще реагира по някакъв начин, но да видим. Има още доста време.

Коментар

Аз съм го написал ясно - в еврово изражение.
                        Ако имаш впредвид как реагира борсата в щатите на ревърс сплит разбирам какво имаш впредвид.Българското чудо БФБ обаче не реагира така.

Коментар

• Явно съм избързал с темата. Който се интересува от темата, може да види какво е станало с пазарите, когато е въведено еврото. С останалите ще си говорим пак след две години.

Коментар

Добре.

Да кажем, че промяната на валутата ще се прави на 05.02 2025.

В еврово изражение на 04.02 една акция струва 0.5 евро.
                            На 05.02 след промяната на валутата отново в еврово изражение отново ще струва 0.5 евро.

Има ли някаква причина да се смята, че ще загуби 50% от стойноста си в деня на промяната? Не.
                            Ти наистина не разбираш какво е това сплит, щом задаваш риторични въпроси, които са характерни за всеки сплит. Ако проявиш интерес и прочетеш по темата, ще разбереш, че исторически сплитовете са свързани с неефективност на пазара.

Коментар

Това с по-малкото падане е съвсем друго.
                              По-добре е да смениш израза "паднат двойно", подвеждащо и объркващо е.

Отново давам пример, че ако еднаакция в момента е 0.5 евро и тогава ще е толкова и нищо няма да пада двойно.
                              Ихааа, суууупер, виждам, че си пишеш с топ-чето - ми значи цените на всичко ще "паднат" двойно, а що тогава всички ги е страх от инфлация? А доходите и те ли ще "паднат" двойно - буахахаха
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз съм го написал ясно - в еврово изражение.
                                Добре.

Да кажем, че промяната на валутата ще се прави на 05.02 2025.

В еврово изражение на 04.02 една акция струва 0.5 евро.
                                На 05.02 след промяната на валутата отново в еврово изражение отново ще струва 0.5 евро.

Има ли някаква причина да се смята, че ще загуби 50% от стойноста си в деня на промяната? Не.
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X