Аз да попитам кои точно компании от Софикс /понеже само за него говорите/ очаквате да се вдигнат толкова след ПФ, след Гърция и т.н.? Сфарм, МСХ, Атера, Монбат , ЕУБГ ли? И на колко П/Е примерно очаквате да се търгуват те, след като сегашните им нива са ниски според вас? По мое мнение има потенциал само в Хим групата и ПИБ, но аз лично /като човек, обичащ спокойния сън / не бих заложил повече от сегашните си пари на тях, че съм ги виждал да се търгуват на П/Е 2 .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГърция е плюсче. ПФ нещата са ясни - няма да им вземат кинтите.
черешеря и другите политици са най-силни в създаването на проблеми там където никой не очаква
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениестига , де
дай го малко по-скромно
за 3 седмици основните акции на БФБ надебеляха с 15-20%, а ти през цялото това време пророкуваш за спадове
верно, че сме остарели, но все пак помним какво си писал през последния месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеосвен отчетите до месец се очаква да се изяснят въпросите около гърция и пенсионните фондове в бг
един очаква неприятни изненади - друг смята, че цените на акциите в момента са калкулирали тези неприятни изненади
пазара ще отсъди - кой крив, кой прав
А не ме кефи да купувам надценени акции, защото потенциалната загуба от тях се засилва доста. А мен не ме кефи да губя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи за има няма 15 години на пазара не ми се е случвало да очаквам спад пък да се е получил ръст
дай го малко по-скромно
за 3 седмици основните акции на БФБ надебеляха с 15-20%, а ти през цялото това време пророкуваш за спадове
верно, че сме остарели, но все пак помним какво си писал през последния месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи за има няма 15 години на пазара не ми се е случвало да очаквам спад пък да се е получил ръст Случвало ми се е обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе почакам отчетите за първото тримесечие. Все ми се струва че от там могат да дойдат доста неприятни изненади. Пък то остана месец до тях само.
един очаква неприятни изненади - друг смята, че цените на акциите в момента са калкулирали тези неприятни изненади
пазара ще отсъди - кой крив, кой прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеминалата седмица беше писал, че търси да си продаде акциите
вчера писа, че повече няма да продава
в близките дни е възможно да реши и да купува
на равновесието му харесвам това, че е доста пластичен
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМалък си още , нямаш житейски опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеминалата седмица беше писал, че търси да си продаде акциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе ми се е случвало подобно нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАма за по-сигурно си стискаш хартийки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАма за по-сигурно си стискаш хартийки
Коментар
Коментар