IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    скука на БФБ!
    Пускам си Фокус с Марго Роби и оставам екранчето за сключени сделки само активно
    Маргото е много яка мацка

Коментар

скука на БФБ!
      Пускам си Фокус с Марго Роби и оставам екранчето за сключени сделки само активно
      Тони , ти да не мина на другия тротоар !?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        gettoff, tony1975

Ех, големи сте чичаци, щом сте го докарали да плакнте очи в малкия екран...
        Виж, това, че можем да отсеем уникалното от масовката не е признак на сексуална отчаяност. По скоро е признак на зрялост и изтънчен вкус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Брейй лоша работа!
          Мечетата ще кажат, че и заради това БФБ не трябва да расте.. просто ще се депресират хората, още повече
          A $ влог дето последната година е донесъл 50% повече левчета от бфб ....удобно е да се забрави , нали.
          Много подценяваш нивото на сегашните бакшиши....ма чакай си Годо..

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
            Всичко държавно умира безславно...

Искаме, защото по-зле от това няма накъде..
            Внимавай какво си пожелаваш. Ами ако дойдат тогава мечките? Тук в този форум има около 20 човека, които наистина осъзнават какво може да се случи и могат да реагират адекватно. Не само, че ще реагират адекватно, но и ще направят пари. Себе си не включвам в това число, защото макар и да имам известен опит това далеч не ме прави професионален трейдър в истинския смисъл на думата. Повечето, които са свикнали на тактиката бик-кибик наистина ще го отнесат. Защото в момента да спечелите на БФБ е лесно, а да загубите сравнително трудно. Затова биците са с големи топки. Ала при насрещен вятър ще стане страшно. Ликвидноста ще дойде от само себе си, когато лутащите се бици купуват и продават на поразия като не знаят къде се намират.

Коментар

• gettoff, tony1975

Ех, големи сте чичаци, щом сте го докарали да плакнте очи в малкия екран...

Коментар

• Стопанската конюнктура през март 2015 година
                През март 2015 г. общият показател на бизнес климата се покачва с 0.9 пункта спрямо предходния месец поради подобрения бизнес климат в промишлеността и сектора на услугите.
                Доста добре.

Коментар

скука на БФБ!
                  Тонка, за акциите не знам, но вкусът ти към жените ми допада.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Таше, Ташееееееее, ти съвсем се обърка! В кой отбор играеш? Или за теб е важно да си на терена, а отбора няма значение
                    Играя в отбора на тия дето могат да правят пари на борсата приятел.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                      Реално на външните пазари комисионните са по-ниски. Ниската ликвидност принуждава брокерите и борсата да събират повече комисионни на сто лева оборот.

Въпросът беше защо искаме борсата да се приватизира - за мен това е по - малкото зло. Би било чудесно да не се продава, а просто да се смени ръководството и на БФБ и на КФН с хора, които са наясно с капиталовите пазари, такива които са търгували с български акции, но това не стана в последните 20 години. Не виждам защо да чакаме още примерно 20 години докато на сегашните им ръководства им дойде време за пенсия...

Има в пъти по-компетентни наши кадри минали през пазара с добра репутация, но по ред политически причини не могат да станат ръководители на тези организации. Така че по-малкото зло е да се продаде поне борсата на външна организация и тя да направи конкурс за ръководител - тук подобрението е доста лесно спрямо сегашните бюрократи. Не очаквам някакво чудо, но и да правим една и съща грешка и да чакаме промяна в резултата е дефиницията за глупост...
                      Голям мечо, аз нямам нищо против продажбата, ако това което казваш стане реалност, но да не стане да вдигнат само таксите, а другото по старо му.
                      Да видим какво ще стане, незнам защо си мисля, че няма да я продадат и от третия опит

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        При една приватизация най-вероятно ще ни се увеличат разходите при сделките, което лично за мен е лошо развитие, но пък да се надяваме на промяна, нови инструменти, няква маржин търговия, нови емитенти, къси продажби и ........
                        Реално на външните пазари комисионните са по-ниски. Ниската ликвидност принуждава брокерите и борсата да събират повече комисионни на сто лева оборот.

Въпросът беше защо искаме борсата да се приватизира - за мен това е по - малкото зло. Би било чудесно да не се продава, а просто да се смени ръководството и на БФБ и на КФН с хора, които са наясно с капиталовите пазари, такива които са търгували с български акции, но това не стана в последните 20 години. Не виждам защо да чакаме още примерно 20 години докато на сегашните им ръководства им дойде време за пенсия...

Има в пъти по-компетентни наши кадри минали през пазара с добра репутация, но по ред политически причини не могат да станат ръководители на тези организации. Така че по-малкото зло е да се продаде поне борсата на външна организация и тя да направи конкурс за ръководител - тук подобрението е доста лесно спрямо сегашните бюрократи. Не очаквам някакво чудо, но и да правим една и съща грешка и да чакаме промяна в резултата е дефиницията за глупост...
                        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

скука на БФБ!
                          успех с китайските вградени..

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            При една приватизация най-вероятно ще ни се увеличат разходите при сделките, което лично за мен е лошо развитие, но пък да се надяваме на промяна, нови инструменти, няква маржин търговия, нови емитенти, къси продажби и ........
                            С две думи- струва си!

Коментар

• скука на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                                Всичко държавно умира безславно...

Искаме, защото по-зле от това няма накъде..

Коментар

Working...
                                X