Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКакво му е доброто ,на мен ми прилича на черен понеделник?Наште може и да пасуват
ама на вън ще бъде" Мама мия"..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро, спекуланти!
Очаквам днешния ден да ни предложи доста емоции
ама на вън ще бъде" Мама мия".
Коментар
-
Меркел и Обама решиха: Гърция трябва да остане в еврозоната
Мощна дипломатическа офанзива в критичните часове преди надвисващия банкрут в Атина
http://www.blitz.bg/news/article/345288
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПокупка, нали. Нищо, ще имаш продажба на 29....
П.П. Бъзикам се, знам, че не си от паникьорите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГетов, като познаеш ще те поздравя и готово
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение15%, излъгахСега видях, че имам сделка на 17.06
. Нищо, ще имаш продажба на 29....
П.П. Бъзикам се, знам, че не си от паникьоритеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеА аз от точно шест месеца.Мисля обаче, че скоро ще стане на моята..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз съм така почти от месецМисля обаче, че скоро ще стане на моята..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСлед месец два обаче ще има акции на добри цени
Нямам препоръкаПитам за да си направя разчет на парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТука или там? Или и на двете места
No recommendations are made.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСлед месец два обаче ще има акции на добри цени
Нямам препоръкаПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар