IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neww Разгледай мнение
    Предложих да изкажеш твоето мнение за борсата, но ти четеш избирателно ,аз изказах мнение и пак казвам имам акции
    хаххахахахах ............... имал акции

навярно си мислиш, че като имаш акции можеш да сипеш безразборен спам

или си мислиш, че другите спамъри в този форум нямат акции

мъка
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Явно ще има земя за продан ....
      На акулите ,не им трябват тапети......
      както казваха по старите колеги ,като се раздвижат комповете ,да очакваме и борсата да тръгне нанякъде.........
      Важното е движение да има.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        http://www.standartnews.com/mneniya-...te-289704.html

Неочакван скок до 45 ст. на компенсаторките
        от Владимир Малчев, управител и брокер на ценни книжа ИП "Бул Тренд Брокеридж" ООД

Кой каквото го вълнува.....
        Явно ще има земя за продан ....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          на мен спама не ми пречи, но ти като си с претенции срещу спама защо го бълваш вече в десети пореден пост

явно се правиш на интересен за да те забележат (понеже няма с друго какво ) или за да ти се обърне внимание
          Предложих да изкажеш твоето мнение за борсата, но ти четеш избирателно ,аз изказах мнение и пак казвам имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

от Владимир Малчев, управител и брокер на ценни книжа ИП "Бул Тренд Брокеридж" ООД

Колко пък да е неочакван !?

Коментар

Тъй, тъй.

Коментар

По твоята логика и ти пишеш тогава спам,..
                на мен спама не ми пречи, но ти като си с претенции срещу спама защо го бълваш вече в десети пореден пост

явно се правиш на интересен за да те забележат (понеже няма с друго какво ) или за да ти се обърне внимание

Коментар

Ти не си задал въпрос
                  Добре

Коментар

Да прав си може твоите акции да се вдигнат, а СОФИКС не
                    Тъй, тъй.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Някой може ли да ми обясни како значи "Борсата да се вдигне"? Защото мен ме интересуват само моите акции а не SOFIX ... индекса, де не колегата форумджия ...
                      Да прав си може твоите акции да се вдигнат, а СОФИКС не

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                        силни думи по тъмни доби рано сутрин, а след това 7 поста със спам с цел трупане на мнения

когато имаш някакви претенции срещу спама е редно поне няколко часа след това да не бълваш спам, налЕ

и не е необходимо нито "матемитически закон", нито формула за да знае човек, че каквито са инвеститорите (спекулантите), такава е и борсата, такъв е и форума...
                        По твоята логика и ти пишеш тогава спам, опровергай ме дай доводи , че не е така което съм изказал като мнение , кажи си твоето мнение защо не си съгласен примерно с мен, Нямам намерение да трупам постове не виждам защо да го правя. Ако смяташ, че мислиш по друг начин за нашата борса напиши го , или който пише различно спами според теб?

Коментар

• Някой може ли да ми обясни како значи "Борсата да се вдигне"? Защото мен ме интересуват само моите акции а не SOFIX ... индекса, де не колегата форумджия ...
                          Life won't wait for you.

Коментар

Нашата борса е болна като държавата и затова тук само се спами, и всеки се прави на велик Болна борса равно на спамене , сигурно може и матемитически закон и формула да се измисли затова колко е нещастна една борса по броя на спаменето в форумите и празни приказки
                            силни думи по тъмни доби рано сутрин, а след това 7 поста със спам с цел трупане на мнения

когато имаш някакви претенции срещу спама е редно поне няколко часа след това да не бълваш спам, налЕ

и не е необходимо нито "матемитически закон", нито формула за да знае човек, че каквито са инвеститорите (спекулантите), такава е и борсата, такъв е и форума...

Коментар

Според теб страхът от какво е породен само от Гърция ли?

Според няма доверие в мажоритарите , политическата ситуация, политически решения,
                              дефицити навсякъде , малко и не дотам ликвидни добри акции ..
                              Не е само Гърция.Причините са много.Рано или късно страхът отстъпва място на алчността .... и обратно.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Ама ти мислиш, че на пазара няма пари ли?! Я помисли още малко!
                                На БФБ очевидно няма.На финансовия пазар очевидно има.Но алчността е прекалено малко за да се "листнат" на БФБ-то ... та те така те мислЪ аз.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X